Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz CriticalHit #17656 üzenetére

    Viccelsz?

    Persze valamit mondani kell, hogy azon miért nincs, de az biztos tuti, hogy egy állampapír eladása semmilyen egészségügyi ellátási kötelezettséget nem keletkeztet, következésképpen nem szedhetsz utána EHO-t. Ez egy faxság. Erre egyszerűen nem lehet mást mondani.
    Egy állampapírt egészen egyszerűen nem lehet egészségügyi hozzájárulással megterhelni. 90%-a külföldiek kezében van és ez egyszerűen védhetetlen, mert ők a magyarokkal ellentétben tudják mit jelent például a jogbiztonság elve és bazira nem érdekli egyiket sem, ha Viktorunk éppen csúnyán néz, háhht elküldik őt az anyjába bármikor ébresztő.
    Ha 10%-ra adtam el, akkor 10%-ot fizetek és nincs olyan, hogy lealkudom, mert nekem EÜ ellátórendszerem van, háhhát ilyen nincsen :DDD

    Te egy pillanatig is elhiszed, hogy egy olyan szellemi kvalitású ember, mint a Varga nem tudja, hogy mit jelent a szelektív államcsőd? Nemár. Gyerekeeeek.

    Nincs azzal semmi gond, ha egy kormány állampapír vásárlására ösztönöz, de ezt kamatemeléssel szokták csinálni és nem olyan ötletekkel, hogy visszaható hatállyal megadóztatok egy hitelátvállalást.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák