Új hozzászólás Aktív témák

  • varadigabor

    senior tag

    válasz .LnB #1552 üzenetére

    Úgy emlékszem hogy Transport specialist kell hozzá, érdemes amúgy ki faggatni az öröket mert mondják néha hogy hol van a specialistád. Marha sok specialista kell amúgy. Amúgy a Mission 10-ben van, nekem meg volt az a küldi csak újra csináltam hogy tudjak fultonozni. Az a durva hogy konténereket időbetlik feldolgozni. Tankokat meg BTR-eket is érdemes felszedni mert el lehet adni utána. Elég jó áron. (Közben rájöttem hogy warcat is leírta)

    Quiet amúgy jó csak hangtompító nem ártana majd neki:D Meg fultont észre szokták venni. Én egyenlőre spotoltatok Quiettel vagy DD-vel és én altatom el az őröket, mert nekem van hangtompítóm.

    Nagyon király DD is aknát,őrt, kis állatott nagyon jó vele sportoltatni :D

    Most olvasom hogy a vízipisztoly elektromos dolgokra jó:D

    Azt nem tudja valaki hogy állatos platformon van a madárház , és jobbra az ajtó környékén találtam ilyet hogy "fulton sheep part" de lehet nem ez volt a 3-ik szó. Ez mire való? vagy mit lehet össze rakni belőle?

    Most vettem észre saját katonáimnál párnál van olyan hogy "Troublemaker" meg "Boaster". Nem gondoltam hogy ilyet raknak a játékba, folyamatosan meglepődök :D Mondjuk ki is dobtam a Troublemakereket :D:D:D
    Mondjuk eddig nem vettem észre hogy gondot okoztak volna, haverom mondta hogy ő hallotta a rádión hogy összeverekedtek.
    Ennyi jutott eszembe hirtelen:D

    [ Szerkesztve ]

    www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

Új hozzászólás Aktív témák