-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szg88
őstag
válasz scarabaeus #33350 üzenetére
Akkor a linkelt lencse is használható lenne, csak másik gyűrű kellene(pl. ilyen???)? Szted milyen minősége lenne így, érdemes lenne vele foglalkozni? (jobban színeznek? jobban torzít vagy ilyesmi?)
[ Szerkesztve ]
-
Nagya21
addikt
válasz scarabaeus #33350 üzenetére
Na hali!
Na na na , gyorsan izé képet rula hogyan is néz ki???
Hogy ne itt off-oljunk jöhet a másikba.
Üdv Nagya
Bocs most értem lejjeb[ Szerkesztve ]
Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
őstag
válasz scarabaeus #33348 üzenetére
Engem ez a makrózás lehet érdekelne, valószínüleg ha összeszokok a géppel még kereslek ez ügyben
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
szg88
őstag
válasz scarabaeus #33356 üzenetére
Nagy kár pedig az árban szimpi volt. Jó lenne összehozni egy ilyen kütyüt, de ilyen árakon egyenlőre nem fog összejönni.
-
cool13
őstag
És ez milyen lenne makrózáshoz, Raynox helyett?
[ Szerkesztve ]
-
szg88
őstag
válasz BiriBum #33364 üzenetére
Nem is úgy gondoltam, hogy obit szerelek házilag, hanem ebben a kommentben (#33359) pl. van egy link lencsékről, és ilyeneknél olvastam, hogy több lencsét össze lehet "pattintani tetszés szerint". Ilyesmiből nem lehet vmi értelmes dolgot kihozni? Vagy mindenképp vmi DCR150 DCR250-re van szükség hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Húgomnak szeretnénk ballagásra egy gépet venni. Kicsit nézelődtem, nekem a Fujifilm FinePix T200 és az Olympus VR-310 tetszett meg. Esetleg 30-35k körül milyet érdemes venni?
Előre is köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
punk17
aktív tag
#33371 Watto1991 és #33372 szg88:
Köszönöm a válaszotokat. Szerintetek a www.ephotozine.com mennyire lehet hinni? Mert itt megnéztem pár gépet, köztük a 115-ös Canont is és nekem annyira nem jött be. Viszont a t200-ba beleszerettem . Akkor szerintetek azzal jól döntök? Igaz, hogy húgomé lesz, de nekem akkor is nagyon bejön a fuji.
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
BiriBum
őstag
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Szereztem egy ilyen vakut:
Agfamatic pocket lux560
Most van folyamatban egy optikai elsütő beszerzése, sztem nagyon jó kicsi slave vaku lesz belöle.Jól megtámogatja majd a leány-asszony fényképezőképeit(mondjuk az asszonyt nem nagyon érdekli)
Üdv NagyaTelefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció
-
athomi
veterán
-
szg88
őstag
válasz athomi #33377 üzenetére
Milyen Op. rendszeren? Nekem a sx220-at a win7 kb. 20 másodperc alatt feldobta lemez nélkül, és kiírja a nevét ha csatlakoztatom, meg látja rajta a képeket (egyedül a raw-okat nem látja, csak kártyaolvasón keresztül) csak lejátszásra kell kacsolni a gépet. Sztem a 130-al se lehet gond (bár azt én nem próbáltam).
Xp-ről nem tudok nyilatkozni.(#33376) Nagya21: Nem érdekli az asszonyt???? Hát ezen most őszintén megdöbbentem Micsoda dolog ez?? És a kis "színésznőt" sem érdekli?
Mivel fogod használni?[ Szerkesztve ]
-
-
ltoth
csendes tag
válasz athomi #33313 üzenetére
Mi az hogy újratölthető elem, ilyen nincs :-) .
Elem vagy akku, csak az angolok ugye...Nemrég vettem egy WB700-at, a fő gondom most, hogy a HQ videonál 1280x720 a hang
kihagy kb. 6 másodpercenként, mindegy hogy az USB-s kábelével, vagy kártyaolvasóval játszom le.
Az is lehet, hogy az MP4 formátumot nem eszi az LCD TV, de lehet kártya ill. kártyaolvasó hiba is ludas. -
phobeus
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire írok jó topic-ba, de azért bepróbálkozok itt. Szóval mivel nem igazán értek a fényképezőgépekhez csak információt szeretnék gyűjteni, hogy milyen gépet érdemes venni 20.000.- Ft-ig bezárólag lehetőleg a legjobb minőség és legmegbízhatóbbra lenne szükségem. Nem nekem kell a gép, hanem a kedves barátnőmnek. Semmi extra nem lenne vele fotózva, csak ilyen buli képek, tájak, egy-két olyan hely amit érdemes megörökíteni azért normális minőségben.
Márka igazából mind1 a lényeg, hogy ne lépje túl a keretet!
Előre is köszönöm!
Üdv: Zsolti
LG Nexus™ 4
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest