Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    válasz PaJa1 #20547 üzenetére

    Megjártam az "antik elefántot". Egy Sony DSC-H20 -assal tértem vissza.
    Voltam lent fukaréknál előtte, de nem volt kitéve H20as. Meg fent az edigitalban is keresgéltem, de ott sem volt kirakva. Viszont párat a konkurensek közül megtaperoltam.

    Panasonic TZ7 és TZ6 ot is meg a 26x zoomos SP590 -et is. Fogásra a panák nagyon csapnivalóak, az exponáló gombot borzasztó rossz helyre tették, az egyiken elég értem el, annyira ki kellett csavarni az ujjam, hogy már a gépet nem fogtam stabilan egy kézzel. Az Olymposé egész jó volt, de a tárcsát nem tudtam normálisan tekerni hüvelykujjal, egyébként a panákon sem. Az Edigitalban kértem hogy ugyan adjanak már egy H20ast a kezembe, mert a netes oldaluk szerint van bent és meg akarom fogdosni és ha jó akkor veszek is. Hozták a gépet, és jó helyen volt számomra az exponáló gomb, zoomolni is tudtam könnyedén, ja igen az olympos gépén a zoomoló pöcsök valamiért nagyon nehezen és csúszósan akart mozogni. A tárcsát is tudtam tekerni hüvelykkel, bár nem olyan könnyen mint a régi 725ösön, de könnyebbnek éreztem mint a nemrég próbáltakat, annak ellenére hogy már kezdett verejtékezni a kezem :D
    A fizetéskor még fellépett egy kis gubanc, emiatt volt még egy köröm a szomszédos automatához, de végül is sikerült a vásárlás.

    Most töltöm az akkut, addig olvasom a használati útmutatót.

    Köszönöm szépen a tájékoztatást, útbaigazítást, segítséget mindenkinek aki hozzászólt a mondandómhoz, külön köszönet rumos14 -nek!

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák