Új hozzászólás Aktív témák

  • nagyszegi

    tag

    Sziasztok.

    Lecserélném két telefonomat egy lumia 625-öt és egy lumia 520-at szolgáltatóváltás miatt. A két telefon tudása nagy általánosságban elgendő volt talán az 520-ból hiányzott pár dolog mint pl a világítás de összességében a minimális tudás az adott. Érdeklődnék, hogy milyen ötleteitek lennének a két telefon pótlására ha a kissebbre 25K környékét szánnék a nagyobbra pedig 45-55K környékét. Ami miatt annó a lumia mellett döntöttem az a relatív hosszú, strapálás nélkül 3 nap üzemidő (bár ezt beáldozom ha az egy napot magabisztosan túléli, komolyabb igénybevétel nélkül pedig kettőt) illetve az androidos telefonok klasszikus betegségei miatt. Mint kiderült a WP sem kivétel csak más a probléma megjelenése így az OP rendszer lényegtelen.
    A nagyobbik sok netezésre lesz használva youtube videózásra is (nayobb kijelzőre semmiféle képpen sincsen szükségem), zenehalgatásra, fényképezésre és telefonálásra természetesen.
    A kissebb pedig elsősorban telefonálásra és csak ritkán egyéb másra bár mamár elepfeltétel a többi is. Ha itt dual simes lenne az sem hátrány bár nem feltétel.

    Amennyiben több opció van szívesen meghalgatom mindegyiket mert lehetőség szerint nem szeretem a telókat 2 évnél sűrűbben cserélni és többől mindig jobb választani :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák