Új hozzászólás Aktív témák

  • #12634880

    törölt tag

    Sziasztok!

    Okostelefon után nézelődöm, amely leváltaná a mostani Sony Xperia SP-met.

    A keret 60k Ft lenne de minden ajánlatot meghallgatok. Lehetőleg független de ha szolgáltatós akkor csak Telekom. Lehet GSM bolt is, amely azért már jópár éve létezik.

    Csak új, androidos érdekel.

    Viszonylag hosszú távra tervezek vele, legalább annyira hogy ne kelljen falhoz vágni párszor egy év után, miután megkapott egy frissítést amivel direkt elc*eszték az egészet, hogy észhez térjen, mint az SP, meg az Xperia ray volt. Tehát hosszú táv alatt értem azt hogy menjen rajta a Chrome, a billentyűzetet nyissa meg és ne zárja be, a Chat fej nyitva maradjon, ne fél nap múlva jelezze az értesítést valamint pár szoftver frissítés sem ártana a friss telefonomhoz. 2GB Ramos készüléket keresek minimum.

    Tehát netezésre lenne használva, WiFi és mobilnet egyaránt, támogassa a 800mhz-s 4G hálózatot (ezzel sok készülék kiesett...), 5,5" felett ne legyen, nem árt ha van benne értesítési LED, SD kártya olvasó, és egy viszonylag jó akksi de ezek már csak extrák. Első kamera ne olyan ocsmány legyen mint az SP-n. Játék... ha Angry Birds 2 megy rajta akkor már nekem jó.

    Létezik ilyen telefon amely az igényeimet kielégíti, vagy még nem találtak fel ilyen csoda készüléket?
    Nexus5-öt nézegettem ami szinte teljesen megfelelne, azonban újonnan nem ennyi, használtan nem szeretnék venni, meg mégis csak egy 2 éves készülék, bár úgy érzem a mai középkategóriát de néhol a csúcsot is lepipálja....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák