Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztrapacsek

    csendes tag

    Üdv mindenkinek!

    A 3 éves Xperia P-m tört össze a motorbalesetem során. 20 ezer önrésszel 2 telefont ajánlott fel a Vodafone a hűségidőm hosszabbítása nélkül:
    Samsung Galaxy A3-t, vagy Sony M4 Aquát választhatok.

    A Sonyt megtudtam nézni: szép, letisztult, elegáns forma, nagy kijelző, szerintem megfelelő felbontás, nem olyan erőteljes, meleg színek, mint a feleségem S4.én, de az sokszor túl szépnek, kevésbé természetesnek tűnik. A mintakészüléken a gyárilag telepített programok, a netes keresések olyan gyorsan futnak, mint a számomra eddig leggyorsabbként próbált S4-en. A mintaképek, videók tetszenek. (Az ujjlenyomataim persze zavaróan az üvegen maradtak)

    A Samsung A3 nem volt a bemutató darabok között, helyette az A5-öt mutatták: "ugyanaz, csak 5 collos kijelzővel" - ami persze nem igaz. Műszaki paraméterei mind gyengébbek, mint a Sonyé - egyedül a tárhelye bőségesebb lényegesen. (A minta-Sonyn csak 2 egész 1-2 tized GB szabad terület volt.)

    - Ismerősök megbízhatóságuk alapján a Samsungot ajánlják, a Sonyt, úgy általában, megbízhatatlannak minősítik(?).
    - Én telefonálás mellett Whatsap, Viber, Skype használatára, netes keresgélésre, videozásra, fényképezésre használnám, a játékok nem érdekelnek. 4 GB memóriakártya 2.000 Ft, és a kép, hang tartalmakat előbb-utóbb gépre töltöm. A gyors, zavartalan működéshez elég lehet ez a gyári 8 (szabad 2 GB?)

    Ismeri valaki az A3-at? Van valakinek személyes tapasztalata mindkét készülékről?
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák