Új hozzászólás Aktív témák

  • Kleroo

    veterán

    válasz Dave™ #61179 üzenetére

    Szerintem helyes volt 1080p-ben feltöltened, így reflektáltál vele az állításomra. Alapvetően a mobilarénás cikkből indultam ki. Szélek felé erősen mosódó képek(és nem csak az extrém sarkokban, kb a kép középső 50%a valóban éles), és alacsony ISO-n is összefolynak a színek némileg, mosottas az egész képi világ. A sötét részeken pedig a barnás színeződés is csak telibeveri az egészet. A Te képeiden pontosan ugyanezt látom. Bár azt nem kétlem, hogy este az OIS adu ásszá lép elő. És itt jön a lágy fényerős optika előnye is. De számomra nappali képekhez gyenguska amit felmutat.
    De azt azért tisztáznám, hogy az ordenáré hányadék kategória az a kisebb lumiáknak szólt, azok kivágták nálam a biztit, hogy ezt mégis hogy a francba gondolták. Utána reménykedve néztem a 920 képeit, hogy na majd a csúcs....hááát és ez sem volt számomra olyan áttörés,hogy azt mondjam rá: ok :)

    szerk: Ránéztem a full képekre. A leméretezéseddel vmi gebasz lesz, mert az eredeti fájlok azért korrektebbek. Már csak a fránya széleken tapasztalható lágyság van.... :(

    [ Szerkesztve ]

    Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák