Új hozzászólás Aktív témák

  • bestname

    csendes tag

    Sziasztok!
    Off (csak hogy kerek legyen): Ballagás következtében "hozzám állt a pénz" nem sok, de ideje leváltani a két régebbi "buta" nyomógombos Nokia-mat. Telefon ügyekben közepesen vagyok otthon, segítséget kérnék tőletek.
    Ár: Maximum 90.000 Ft az össze ami erre rendelkezésre áll.
    Használat: Új
    Hol venném meg?: Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
    Hosszú vagy rövid távra tervezek?: Hosszú
    Mire használnám? Mivel egyetemre készülök főként kapcsolattartásra a családdal és a már meglévő és újonnan szerzendő barátokkal. Legyen ez sms,telefon hívás, böngészés. Képek készítése. Amolyan vegyes, de mégis inkább a normál felhasználók közé tartozva.
    Mire nem használnám?: Filmezés, játék, navigálás.
    Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez ? Szerencsére régebben volt alkalmam kipróbálni az összes elterjedtet:
    IOS- Apple Ipod 4G- fél évig, 2 hónapja egészen mostanáig Apple Ipad mini retina
    Windows: Nokia Lumia 800- 3 hónapig(sajnos sarkára esett és berepedt az lcd)
    Andorid: ZTE Blade( 7-8 hónapig romolgatás)
    Most mégis előzetes tapasztalatok alapján hanyagolnám az első kettőt és újra androidra fókuszálnék. Régebben a lassú szoftver és a gyors elavulás miatt zárkóztam el.
    Kis véleményem. Már érettségi előtt nézegettem telefonokat, többnyire használtakat, arra jutottam inkább vennék egy nem túl régi (1éve kiadott) készüléket garanciával. Szerintem az összes opcionális telefont megnéztem olvastam róluk: Nexus 4, Lg Optimus G, HTC One Mini, Sony xperia Z,ZL,ZR.
    A kívánság listám első fokán mégis a ZR-t raktam. Mivel bontható hátlapú, bővíthető, nagy kijelzős(nagy ujjaim vannak), viszonylag gyors processzor és extraként ott a víz- és porállóság.
    Szeretném ha az általatok vélt helyes útra terelnétek. Keresem azt a telefont,ami 2 évig biztos hozza amit előzetesen elvár tőle az ember. Nem fog zsákutcába kerülne vele és eszeveszetten várja hogy lecserélje.
    Köszönöm a válaszokat, Szép Napot!

Új hozzászólás Aktív témák