Új hozzászólás Aktív témák

  • Leventeee_

    csendes tag

    Sziasztok!
    Szóval az általam rendelt Optimus G nem érkezett meg sajnos úgynézki :\ hihetetlen, hogy 2 hét alatt a Telenor nem tudja beszerezni, akár külföldről is...na de mindegy mostmár.
    Xperia Z 160ezerért
    Nokia Lumia 145ezerért
    Tudom, hogy alapvetően rendszer különbségek, de szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek.
    Ezeket is Telenornál venném természetesen.
    Amik fontosak nálam egy telefonnál:
    Kamera szép képeket tudjon, akár este is( ezt olvastam Z-nél vannak gondok) tudjak normálisakat fényképezni. Megbízhatóság nagyon fontos lenne, mivel másfél-két évente szoktam telót cserélni, ezt sem tervezem előbb.GPS működése/megbízhatósága/gyorsasága is fontos, mivel sokat utazok viszonylag. Átláható rendszer és ne kelljen szenvednem azzal, hogy ha töltögetni akarok valami appokat a telóra, vagy akár egy frissítés is, nem vagyok nagy telefon zseni, szeretném ha viszonylag könnyen megtudnám csinálni ezeket is. IP57 a Z mellett szól, volt már, hogy Netbookom beázás miatt lett kuka :D Kocsimba jelenleg, egy lumia bluetooth-os kihangósítő szett van, ez viszont 920 mellett szól, de mondjuk nem akkora érvágás mivel, fülessel is kényelmesen lehet kocsiban telefonálni, az a füles amit Sony adna telóhoz gondolom használató erre is.Szép képernyőt szeretnék ennyire pénzért, ahogy olvastamZ-nek van gondja napsütésben és betekintése szögben, de ne zabálja le szűk 1 nap alatt az aksit, 920-at nem ismerem ilyen oldalról, Z-nél stamina módnak köszönhetően lehet nyújtani az életét ahogy hallottam, de javítsatok ki ha tévedek.Böngészésben is ott legyen, facebook,viber ezek gond nélkül fussanak.
    Szóval összességében Megbízható telefont szeretnék, mind rendszer, mind aksi szempontjából egy jó kamerával felszerelve, jól összerakottan szép kijelzővel és normális üzemidővel, ár-érték arányban is megfeleljen.(ui.: nagyon sajnálom, hogy a G nem érkezett meg :(
    Előre is köszönöm a segítségeiteket. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák