Új hozzászólás Aktív témák

  • phobeus

    aktív tag

    Na tehát... szomorú hírt kaptam, ebből adódóan nem tudok a következő hónap elején telefont venni, az én kiszemeltem a nexus 4 lett volna, de az optimus G is megfordult a fejemben. Következő lenne a kérdésem. Most összesen lesz olyan 80-90 ezer félrerakott pénzem, ehhez hozzá tudok majd rakni 50et a kövi fizumból, tehát július 10-e után venném a telefont.

    A kérdésem a következő:

    Érdemes lesz-e valami telót venni annyiért 130-140 körül, vagy akkor csak rakjak hozzá annyit amennyiből kijön a nexus 4? Egyáltalán jön-e valami olyan teló ami annyiba fog kerülni? Esetleg Optimus G elérhető lesz a T-mobilnál? Mert ott megvenném részletre is. Telenornál csak azért nem vettem eddig meg a nexus-t mert nem tudnám kihasználni az előfizetéseit...

    Szóval ami érdekelne: Bármi ami jobb egy kicsit mint a nexus 4 vagy az Optimus G (tudom, hogy már ez is nevetséges, hogy ennél jobb, de azért mégis :DD ) Ami semmiképpen nem kerül többe mint 130-140 vagy nem fog többe kerülni. Illetve nem érdekel használt sem pedig gsm sufnituningolt kacatok, csak gyári minimum 2 éves garis :)

    szerk: ilyen full HD kijelző plusz nem érdekel, bőven elég a sima HD (1280x720)

    Köszönöm előre is a segítséget, ha rosszul fogalmaztam akkor szóljatok átvariálom, hogy mit hogy értettem :D

    [ Szerkesztve ]

    LG Nexus™ 4

Új hozzászólás Aktív témák