Új hozzászólás Aktív témák

  • convar

    csendes tag

    Sziasztok! Mivel a CAT S22 Flipről lemondtam (mivel Magyarban tényleg jó eséllyel pont mindenre jó csak telefonálásra nem, akkor nyilván inkább passzolom), ezért újra nekifutnék ha nem gond, és immár lemondok a kagyló kialakításról.

    - Árkategória. Minél olcsóbb.
    - Használt vagy új? Inkább új.
    - Hol vennéd meg? Magyarországon, és újonnan, gyártói garanciával.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú.
    - Mire használnád? futárkodás (Wolt/Foodora), Telegram, messenger, fb, hangrögzítő, telefonálás. Ill. továbbra is tulképpen az egyedüli konkrét elvárásom vele szemben, hogy bírja 3 alkalmazás, a futár app, a Waze és a telefon alk. egyidejű megnyitását/használatát, és persze remélhetőleg zökkenőmentesen.
    - Ragaszkodsz valamelyik operációs rendszerhez? Igen. Android.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Minél kisebb.

    Amúgy tegnap megint kinéztem egy telót: [Alcatel 1B (2022 aka 5031G)]

    Mit gondoltok, ez mennyiben felelne meg a fenti igényeknek? A legszimpibb amúgy az benne, hogy nem egy péklapát, csak 5,5 collos. (Pl. amivel még szemeztem az a Motorola belépő modellje, a Moto E13, de már az is olyan nagy :S) Meg persze az is hogy a Media Marktban már 35E-ért is van.

    Ill. konkrétan ez a benne ketyegő Android 11 Go edition? Lehetne erre pl. sima Facebook app-ot és sima Messengert is rakni vajon, vagy muszáj lenne akkor maradnom azok Lite verzióinál?

    Most is előre is köszönök minden ajánlást/választ/segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Beszélt nyelvek: magyar, és csak a magyar!!!!

Új hozzászólás Aktív témák