Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Üdv, telefont kellene cserélnem lassan, több okból is. Egy S8+ telefonom van, ez helyett kellene valami más, hasonló.

    - Árkategória - Már nem szívesen mennék 200e fölé.

    - Használt vagy új? - Jobb szeretem az újat, hacsak nem járok tényleg jól a használttal.

    - Hol vennéd meg? - Független telefonban gondolkozom. Ami jelen pillanatban a legjobb opciónak tűnik az a MediaMarktból, hitelre, mivel van hitelkártyám és - mint kiderült - emiatt külön macera nélkül egyszerűen és gyorsan intézhető a 10 havi kamatmentes hitel minden egyéb nélkül.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel - Inkább hosszabb távra.
    Általában ~két évente cseréltem telefont, de az S8+ annyira jól bevált, hogy 2017 óta használom. Na persze azért az aksi nem az igazi már hat év után, de ha nem törtem volna be a kijelzőjét, és nem kezdte volna el pár hete hogy középen egy sávban nem érzékel, akkor még nem is gondolkoznék váltáson.

    - Mire használnád? - fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés). Játszani nem igazán szoktam, néha csak hébe-hóba, és telefonálásra használom a legkevésbé.

    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez - Android.

    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - Lényegében mindegy, az S8+ sem épp a legkisebb.

    Márkából, úgy alakult, hogy a Samsungot favorizálom. Noha nem minden nap, de azért szoktam használni, így az osztott képernyőről és a lebegő ablakba kitehető alkalmazásokról nem szívesen mondanék le. Ahogy az Amoled kijelzőről sem.

    Amit kinéztem telefont az az A52S 5G, viszont nem tudom hogy ez jobb lenne-e az S8+-tól. Főképp kamera tekintetében, nem kéne rosszabb a mostanitól. Viszont pont ma realizáltam hogy nem tud vezeték nélküli töltést, ami miatt kicsit elgondolkodtam, mivel a számítógépházamba beépített töltő van, és ez igen kényelmes dolog hogy géphasználat közben töltődik a telefonom, nem kell kábelt keresgélni, stb, csak leteszem a pc-re és töltődik, nem kell vele foglalkoznom.

    Így felvetődött a listában meglátott S20 FE telefon. Ez viszont nem 5G-s, bár igazság szerint nem tudom ez mennyire életbevágó funkció. Én jobban hajlanék az S széria felé, de egyiket sem ismerem, így nem tudom hogyan viszonyulnak egymáshoz, és az S8+-hoz.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák