Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz Ed3r_X_ #16866 üzenetére

    Galaxy minit láttam élőben, használtam is kicsit, valami förtelem csúnya a kijelzője, így nem játszik.
    X8 nem lenne rossz, vagy az X10 mini sem (akkor inkább az X8 mert ram ugyanúgy 256MB és nagyobb kijelzőn jobb ujjal taperolni), viszont ha jól látom az X10 mini PRO is 256MB-rammal rendelkezik, sőt dettó ugyanaz mint az X10 mini, csak kapott egy qwerty billentyűt, pont ezért tetszett meg nekünk. Ez is jó készülék, nem? Jó a ram nem sok, de ha fele szabad akkor már elég 3-4 alkalmazásnak, több meg úgy sem lesz rajta. :K Vagy rosszul gondolom?

    Madridista84: Tetszene is a sima mini, tudása vagy kétszerese az x10 mininek, de sajnos az ára is, még használtan is, és használt telefonért nem akarunk kiadni 20e Ft körüli, vagy fölötti összeget.

    HuMarc: Oksa. :)

    quailstorm: Az x10 mini pro-nak ennyire vacak a gyári androidja? :Y Pedig eddig az tetszett a legjobban, igaz nem túl nagy a kijelző, de kitolós billentyűje van pluszban. Andriodon nem segít neki, ha felfrissíteni az ember az utolsó teljes verzióra amit hivatalosan kiadtak rá? Apropó, miért kell bott loader és főzött rom hozzá?
    Zte blade-et nézegtem, ez még nem is rossz. :)

    Picike8: Egyetértek a rövidke tapasztalatom alapján. Agyhalál. X10 mini bejövős, de túllép a kereten sajnos. X8, blade még lehet befutó.

    Ed3r_X: Hmmm 256MB ennyire karcsú? Te mire használsz egy telót, amihez ez a mennyiség már nem elég?

    Dhampir: Igen, használható kamera kellene, nem baj ha nincs 5MP, de az autófókusz és a villanó LED mellé nem ártana. Jó hogy mondtad, autofókusz nem is volt eszemben. :)

    Galaxy Ace-t láttam egyik havernál, az is tetszene, de az is túllép a kereten jócskán.

    Egyébként, milyen telefonoknál lehet már azt megoldani, hogy ha kevés a ram, akkor az adott alkalmazást a memóriakártyára telepítse, tehát alapból, gyárilag van erre lehetőség benne? Ebből is az első jól használhatóak érdekelnének a használt piacról. Tudnátok néhányat mondani?

    ZTE Blade-ről tudnátok még tapasztalatokat írni, ki miért szereti, nem szereti? Érdekelne, miért ajánlják annyira sokan. :) Még most nézek utána, eddig nagyobb, itthon régebbi nevek telóiban gondolkodtam.

    Illetve, ha már szóba hoztam, új mobilok közül mit ajánlanátok kb. 25K-ig? Még egyszer összefoglalom az elvárásokat, kis upgrade-el: Okosteló kell, jól kezelhető méretű és érzékenységű kijelzővel, tehát ne legyen túl kicsi és túl nagy se egy kézzel való taperoláshoz, akksi 1 napot minimum kibírjon aktív de átlagos használattal, wi-fi, GPS, Skype, facebook (akár külön alkalmazásként) menjen rajta, kamera normális legyen (villanófény + autófókusz ha van még akkor még jobb), lehessen rá pár alkalmazást telepíteni amire esetleg menet közben igény támad. Főleg androidos, de szóba jöhet már is, ha stabil, kényelmes, megbízható és jól használható, nem funkciószegény az oprendszere, és nem igényel annyi hozzáértést és karbantartást, mint az android.

    Az eddigi válaszaitokat köszönöm, haladunk, körvonalazódik a dolog! :R

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák