Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz roccca #16258 üzenetére

    a helyedben megneznem eloben a lumia 620-at is.
    Van feherben is T-nel...elofizuval webshopban like 300-al, vagy mozaik xs-el is csak 38ezer, mozaik xs-el meg mar csak 28.608 (lehet, hogy csak ma, mert a 20% kedvezmeny csak egy-egy napig szokott lenni azt hiszem), es igen jol futtatja a wp8-at...persze ha android vonalon akarsz maradni akkor nem alternativa, de amit irtal, hogy mire hasznalnad foleg...hat ez tokeletesen megfelelo lenne (kameraja sem rosszabb mint a tobbi versenyzoe hiaba csak 5Mpixel-es...max a video ami gyengebb mert csak 702p-t tud).
    Ma meg nem nagyon szamit, hogy van benne nfc, de jovore mar elvileg bevezetik itthon is az ezzel fizetes lehetoseget. (meg mas aprosagokra is hasznalhato)
    Telefonkent azert is tetszik, mert nagyon kompakt meretu, a kijelzoje 3,8 col 800x480-as felbontassal, igy eleg jo az elesseg is.
    Persze ismerned kellene a wp8-at, hogy az neked tetszene-e, de erdemes megnezni par videot youtube-on.
    Miutan hasznaltam mar mindenfele os-t (nem csak egy-egy orat), ezert ki merem jelenteni, hogy barmelyik jo lehet, es csak egyeni preferencia kerdese kinek melyik tetszik jobban.
    Ar/ertek aranyban most (ma) a t-mobile-nal a lumia 620 szerintem a legjobb abban az arkategoriaban amiben keresel.

    szerk:
    most nezem reszletre venned 2ev huseggel...ugy is 42ezer valamennyi az ara... 4000 azonnali befizetessel havi 1600Ft-ert szinten a legjobb szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák