Új hozzászólás Aktív témák

  • hwaenri

    friss újonc

    válasz xhege #149774 üzenetére

    Igazából bármi, ami jobb a mostani Honor 9-emnél az jó. És ez se volt egy drága telefon még akkor sem, mikor megvettük. Írtam is, hogy igazából mai napig állja a helyét, csak az aksija bírja már nehezen (egyszer cserélni is kellett, mert púposodott). Szóval nehezen képzelem el, hogy 3 év alatt nem jött ki egy jobb telefon elfogadható áron. 😁

    Kicsit pontosítok mire használom egy nap:
    - Játékban megcsinálom a napi feladatokat. Ez olyan 1 óra játékidő. Ha kedvem van, akkor több. Mostani telefonom elvileg 5 óra intenzív nyomkodást bír. Egyébként ha nem vagyok rajta egész nap, akkor kibírja a napot egy esti töltéssel, viszont este már töltőn kell nyomkodjam. Jó lenne egy 6-7 órás kijelzőidő.
    - Sorozatokat, filmeket, videókat ezen nézek. A mostani telefonoknak mind nagyobb a kijelzője, mint az enyimé és biztosan szebbek is.
    - Egyébként twitter, reddit, messenger.
    - A telefonomon Gorilla Glass 3 van. Ahogy néztem a Xiaomikon is már Gorilla Glass 5 van, szóval a törést karcolást szerintem a legtöbb telefon bírni fogja.
    - Fotó: Megint őszintén megvallom elégedett vagyok a jelenlegivel is. Most van 12 Megapixel rgb + 20 megapixel monokróm hátul. Ennél rosszabb ne legyen. Állatokat, gyereket, koncertet fotózok vele.

    Szolgáltatónál Honor 20 és Redmi Note 8T az ami tetszik. Nem tudom a Huawei balhéját a Honor mennyire szenvedi el.

Új hozzászólás Aktív témák