Új hozzászólás Aktív témák

  • Joezyka

    senior tag

    Feleségemnek keresek telefont, hátha BF alatt ki tudok fogni valami jó akciót, csak nem tudom még mit keressek. (Bocsánat hosszú lesz, de jóideje nem követem a mobil piacot :S)

    - Árkategória. ~60-80e Ft
    - Használt vagy új? Mindenképpen új
    - Hol vennéd meg? Bárhol, a lényeg, hogy megbízható bolt legyen, ha gariztatni kell (szívtuk már meg szlovák WS-al, nem akarom még1x)
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, - Hosszútávra, nem szeretnék évente új telefont venni, a feleségem meg szereti a megszokott dolgait
    - Mire használnád? Sok chat, böngészés (20 lap megnyitva), olvasás a neten és rengeteg fénykép, videó készítése. Kamera az legyen jó, de ne kelljen túlbonyolítani, automatán lesz használva valószínűleg, vagy max én beállítom egyszer és úgy lesz használva, míg el nem hal a telefon.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidot preferálnám, IOS-t nem ismerjük, nem is szeretnénk megismerni
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Itt a minél kisebb elv már új értelmet nyert a mai világban már más a kicsi, mint 4-5 éve. 5" körül jó lenne maradni (most egy xperia XA-ja van, ennél nagyobbat nem nagyon akar, kisebb meg szerintem butaság lenne)
    Annyi extra van, hogy igénytelenül használja, azaz simán bevágja a kulcsokat a telefon mellé, meg hasonlók, szóval a kijelzőnek valami strapának kéne lennie. Sony-t preferálná, de ahogy néztem ilyen kategóriába most nincs készüléke.

    köszönöm a segítséget és az ajánlásokat.

    Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!

Új hozzászólás Aktív témák