Új hozzászólás Aktív témák

  • endruboy1

    senior tag

    Megjött a Pixel Amazonról (szerda este rendeltem) :) . A set up még sosem ment ilyen könnyen, adtak hozzá Type-C átalakítót is szóval csak össze dugtam a régi telóval és áthozott mindent (mondjuk még azért nem próbáltam végig, hogy tényleg mindent). A mérete tényleg eléggé marokba simuló, kinézete nem átlagos, ami nekem bejön, és az anyaghasználata kitűnő, főleg a Redmi Note 3 Pro után :D . Jó, annak sem volt már rossz. Egyenlőre a gombokat kell még szoknom mert sokkal határozottabban járnak mint a régi telón. Az on-screen navi gombok eddig nem igényeltek akkroa megszokást mint amire számítottam. Nagyon hamar megfrissítette magát Android 9-ra, aztán nyomtam egy factory resetet (és utána szinkeltem a régi telóval).
    Érzésre sokkal gyorsabb mint a Snapdragon 650-em volt. Az 5.5 colhoz képest azért érzem, hogy kisebb a kijelző, apróbbak a dolgok, viszont színekben és érdekes módon érintési pontosságban/érzésben sokkal jobb. A kijelző tetejét egy fokkal könnyebben érem el egy kézzel, viszont még nem szoktam meg a formáját a telefonnak ezért még elég óvatosan csinálok ilyet, így ennek az előnyét még annyira nem érzem.
    A szoftver tényleg röccenés mentes, kicsit olyan érzése van az embernek mintha egy új (még nem akku korlátos :DDD ) almát tapicskolna, bár ez gondolom a legtöbb flagshipnél megvan.
    Egyik fő ok a telefon mellett a kamera volt, ezt még nem tudtam kipróbálni, de designban nagyon tetszik a konzervaktivitása, hogy nem olyan lukas a hátlap a sok kamerától mintha sörétet kapott volna :) .

Új hozzászólás Aktív témák