Új hozzászólás Aktív témák

  • -NRGyP-

    tag

    Sziasztok!

    Úgy néz ki, hogy elkezdett döglődni szeretett LG G4-em. Konkrétan nem lehet kikapcsolni, ha kikapcsot nyomok, rögtön újraindul, illetve nem működik a wi-fi és a bluetooth sem. Gondolom a rádiós résszel (is) van valami gebasz. Még gondolkodom rajta, hogy elviszem szervizbe, de addig is érdekelne, hogy a lentebb felsorolt paraméterek alapján mi az amit tudnátok ajánlani.

    A G4-et nem használtam telefonként, arra van egy iPhone 5SE, aminek a mérete telefonnak tökéletes számomra, de kocsiban navigálni, meg netezgetni szeretek a nagyobb kijelzőn. Ami extra lehet számomra, hogy szeretem, hogy a G4-en van infra. Nem rendszeresen, de azért használom néha. Nem kizáró ok ha nem lenne az új készüléken, de jó lenne... Továbbá a G4-nek nekem megfelelt a kamerája, van rendes fotógép is, de az időnkénti telefonos fotózáshoz jó lenne legalább hasonló minőségű képeket készíteni a gyerkőcről mint az LG-vel. Ami nem volt túl jó, az az akku idő... ennél még az 5 évig használt Samu Note1 is jobb volt mint az LG.

    Köszi a segítséget!

    - Árkategória: 100-120 ezer
    - Használt vagy új?: Új
    - Hol vennéd meg?: Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?: Hosszú távra, árkategóriában a best-buy -t keresem
    - Mire használnád?: Netezés, navigáció, gyerkőc ad-hoc fotózása, távirányító
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Android kellene
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?: 5,5-6,X

    Illetve létezik még olyan készülék a felsoroltak mellet (jó, ha nincs infra, akkor így jártam), aminek még simán levehető a hátlapja akksi csere érdekében?

Új hozzászólás Aktív témák