Új hozzászólás Aktív témák

  • csokinick

    csendes tag

    Sziasztok!
    Mostanában sokat olvasgatom ezt a témát, de nem sikerül dűlőre jutnom :W
    Eddig 2 androidos középkategóriás telefonnal volt dolgom, de mindkettőször belenyúltam a közepébe, ugyanis 2-3 év után már használhatatlan lett. (Samu Galaxy S Advance (sz.frissítés után meghalt), most pedig Honor 4C (tárhely probléma..)) :DDD

    A keret ~ 120 ezer Ft ameddig még úgy elmennék, de nem tudom eldönteni, hogy megéri-e egy erősebb telefont venni, vagy nem mert az is bedöglik valamilyen hibával 2-3 év után.

    Elég sokat használom amúgy: Waze, Google applikáció (Keep, Naptár, Fordító stb..), Twitch, Youtube, Mobil fizetés, Internetezés, Zenehallgatás, Fényképezés, Közösségi média; tehát szinte mindenre telefonáláson kívül :DDD
    Hatalmas játékos nem vagyok, de nem bánnám, ha a proci nem lassulna be 1 vagy 2 szoftverfrissítés után, mint anno amitől használhatatlan lett az Advance.

    Legfőbb problémám tehát, szerintetek most milyen telefont érdemes vásárolni, hogy ne kelljen 2 év után kényszerből újat vennem? Mert inkább áldoznék rá többet a középkategóriánál, csak nem tudom mennyire éri meg.

    A legjobban amivel kacsingatok az a Huawei Mate 10 Lite, de láttam, hogy Antutu szerint kb 75 000 pontot kapott, ezek után a Honor 9 (ha jól rémlik 140 000 körüli pontozású), illetve Huawei P10-et nézegettem, hogy ott azért 1 fokkal újabb és erősebb vasat tettek alá, ami esetleg tovább bírná. De megláttam a Honor V10-et is amiről még túlzottan sok információt nem találtam, hogy érdemes lenne-e rá várni pár hónapot. (A Lite-októl már félek picit; a Xiaomi 40 000 Ft-os telefonjai meg éppen, hogy picivel tudnak többet, mint a mostani Honor 4C-m csak a tárhely nagyobb benne, amivel jelenleg küszködöm.) Néztem az itt ajánlott Xiaomi Mi A1 (5X)-et is, egész jó áron de a Pure Android és az NFC hiánya kicsit aggaszt.

    Előre is köszi a segítséget! :)

Új hozzászólás Aktív témák