Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    DrDante666: Szia! HTC 10, Huawei P9 esetleg olcsóbban Xiaomi MI A1.

    rolixxx: Nyugodtan veheted az U11-et. Semmit nem jelent ilyen szempontból, hogy a Google megvette a HTC egy darabját... A szoftverrel és supporttal eddig sem volt gond. Ráadásul a HTC elnöke felvetette, hogy 2 évnél tovább tervezik támogatni, tehát az O és P biztosra vehető, de a Q is valószínű.
    Ajánlom hogy nézz be illetve kérdezz a topikjában.

    kerxy: A kettő közül az U11. Jártál a topikjában, tudod mire képes, akku, kamera, audio és sebesség terén. Kevesebb is a probléma vele. Teljes keretet kihasználva talán Mate 10 és V30, de kérdés megéri-e a felárat.

    Tom1939: Üdv! iPhone 7 és 8 sem nagy (4.7" ~138.5mm), de ha kisebbre van szükséged akkor SE (4" ~124mm) Android vonalon Xperia X Compact (4.6" 129mm). [link]

    SpeedyG: A Honor 8-cal be is találtál.

    Tibicsucsu: Szia! Az eustock megbízható igen (személyesen is tapasztaltam 2x). Ha +5k nem óriási probléma akkor én EZT ajánlom. Teszt róla.
    Ha nem fér bele akkor a 4X is egy nagyon korrekt készülék, a második rendelésem tárgya.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák