Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    sziasztok

    kéne nekem egy teló, mert szarrátörtem a OnePlus3 -mat :DDD (igazából csak egyetlen kis hajszálrepedés van rajta, de a kijelző összevissza szinez olvashatatlan használhatatlan)

    - Árkategória: nyilván minnél olcsóbban, de úgy igazából nincs megkötés, 150 felett semmiképp nem vagyok hajlandó kiadni egy telefonért
    - Új.
    - Tökmindegy hol veszem meg, vannak nagy előfizuk a családban, tehát 150 felett is van némi esély szolgáltatótól.
    - Már megtanultam, hogy telefonnal nem tervezek, mert szar az összes :DDD De alapvetően jóhiszeműen azt mondom, hogy "hosszútávra, persze"
    - Mire használom: telefonálás, netezés (LTE antennák és modem sebessége fontos!!), néha 1-1 fénykép (a felbontás nem érdekel, az obi legyen annyira jó amennyire elvárható..), gps (legyen pontos és gyors) és ennyi. Akksi időben legyen jó. Játékok és hasonló hülyeségek egyáltalán nem érdekelnek, nem érdekel hány magos proci és hány gb ram. Viszont legyen strapabíró a telefon, műanyag kókányt nem veszek kézbe, fém legyen.
    - Oprendszer: Microsoftot mindenhol gyűlölöm, iOS -t utálom, mert zárt, Androidot útálom, mert szarakodik. Ja hogy ne mmaradt semmi? Jó.. iOs/Android
    - Méret teljesen mindegy, 4" legyen meg, onnantól mindegy

    Van most ennek megfelelő jó cucc? köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák