Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz kottafej #106351 üzenetére

    Van amit 6P nem tud (olyan stabil kepet videozas kozben mint a pixel), es van amit pixel sem tud annyira mint a jo optikai keptstabilizatoros tarsak (pl. sotetben kep elessege, es reszletek lehetnek jobbak egy S7-el, de massal is).
    Nagyon jo kepeket keszit mar sok telefon es vannak ugyan kulonbsegek, de a korabban felsoroltak kozul van amelyik egyik van amelyik masik teruleten erosebb kicsit es nincs minden szempontbol legjobb.
    Neuxs 5X tudja kozel azt a szintet kepekben mint pixel, de a 2 giga ram miatt nem igazan jovoallo, a melegedeskor lecsokkeno orajel es emiatti lassulas miatt mar most is elofordulhat olyan amikor beakad pont fenykepezes / videozas kozben, trukkozve ugyan tud EIS-t ami 6P-ben is van, de 6P jobb telo.
    Ha a video minosege folytonossaga, stabilitasa is nagyon fontos akkor pixel, samu S7, es iPhone7 a befutok (iphone 7-es jo allokepekben is, van amiben legjobb, de talan S7, es nexus/pixel telok tobb teruleten tudnak jobbat nyujtani).
    Nexus/pixel telok kepeinel elofordul jo fenyeronel nappal, hogy a kepek kicsit alulexponaltnak tunnek, kicsit sotet a kep. A reszletek nem vesznek el, de megis stotetnek tunik.
    Este, vagy gyenge fenynel a HDR+ miatt nexus/pixel telok nagyon kiralyakat tudnak loni, samu S7 a legvilagosabb es ez videoban is igaz.
    Problemas helyezetben (amikor kell a minel nagyobb dinamikatartomany, vagy sotetben a kozel sem tokeletes megvilagitas osszemosna a szineket) a HDR+ nagyon sokat tud segiteni a jobb vegeredmenyben.
    Fokusz sebessegben samu S7 es google pixel a kiralyak minden mas lemarad tobbe kevesbe.
    Videoban 60fps gyarilag nincs nexusokban, de elocsalhato trukkozessel.
    Tesztek alapjan pixelek dinamikatratomanya picit jobb mint nexusoke, de alig-alig, viszont sebessegben pixel allva hagyja nexusokat (meg sok mast is) ami egy kepen a vegen ugye nem latszik de hasznalat kozben lehet valakinek zavaro, hogy viszonylag sokat kell varni mar 3-4db HDR+ kep utan is nexusokon.
    Osszefoglalva: nincs legjobb, nezz tesztvideokat (sokat mert nem mindig egyeznek a velemenyek ) es azt valaszd az 5-6 felsorolt kozul ami azok alapjan neked a leginkabb tetszik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák