Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Ma voltam a Telekomnál, megtapiztam az S6 Edge-t, és szomorúan vettem tudomásul, hogy nincs készleten, online sem rendelhető, bár azt írják, hogy várható belőle, nem tudom, be tudok-e szerezni egyet.
    Szóval a kérdés továbbra is adott, androidra váltáshoz keresem a Lumia820-asom utódját. Azt a telefont, ami hozzá a 820-as sebességét (semmi, de semmi akadás, fagyás, újraindulás), és emellett az appok úgy működnek rajta, ahogy működniük kell (ha írnak, azonnal tudok válaszolni, nem kell várni, amíg feltámad, mint ahogy WP-n jellemző). LTE és jó kamera fontos.

    Nézegettem a Galaxy A-s szériáját, de a paraméterek alapján nem vagyok benne biztos, hogy röccenésmentesen futna rajta a rendszer, annál is inkább, mert kezeltem droidos telókat hasonló paraméterekkel, helyenként tapasztaltam lassulást (főleg a képek között ha böngésztem), na ezeket mellőzni szeretném.

    Használt készülékek elől sem zárkózok el, de ahogy néztem, a Galaxy S3 nem lesz elég gyors, S4-S5 pedig pofátlanul drága szerintem.

    Minden ötletet szívesen fogadok. :R

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák