Új hozzászólás Aktív témák

  • okata

    újonc

    Kukk!

    Másodlagos telefont keresek a Nokia Lumia 820-am mellé, remélem tudtok ajánlani valamit :)

    - Árkategória: egyszerre maximum 100.000-ret tudok rászánni, illetve ha kamatmentes részletre van lehetőség, akkor 150.000 (de persze minél kevesebb pénzből megúszom, annál jobb :)) )
    - Mindenképpen új telefont szeretnék
    - Független kereskedőtől vagy a Telekomtól vásárolnék
    - Hosszú távra (min. 2 év) szeretném, a L820-am már 3 éve van meg, és nagyon jól tartja magát
    - Mire használnám? Olyan applikációkat használnék, amiket Windows Phone-ra nem írnak meg (nem titok, az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban a Pokémon Go volt). A fényképezője nem igazán érdekel, a zenehallgatás/filmnézés sem prioritás, autóban sem ez lenne a navi és nem ezt használnám telefonálásra. Híreket, kisebb könyveket olvasgatnék rajta, játszanék, közösségi oldalakat böngésznék, illetve van egy Chromecastem, még azt irányítanám vele.
    - Fáj ezt mondani, de most sajnos nem játszik a WP platform. Egyébként mindegy (bár iPhone-t ennyiért nem nagyon lehet kapni).

    Ami tetszik, az az LG Nexus 5x, ajánlották a játékokhoz a Vernee Thort (tudom-tudom, nem egy kategória), a Telekomos kínálatból nagyjából mindegy. Szeptember közepén fogok díjcsomagot váltani (Next S Aranytárskártya), nem tudom, hogy milyen új telefonok várhatók még addig, de ha valami nagyon pöpec, ár-érték arányban verhetetlen, akkor még azt be tudom várni :)

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák