Aktív témák

  • korpicschess

    veterán

    válasz gooool #34469 üzenetére

    Nem rossz készülék. Elég különleges. Gondoltam, hogy írok róla majd kicsit hosszabban, elvégre már volt ez-az a kezemben.
    Egyfelől nagyon tetszik, nyitottság, számtalan lehetőség, egy magamfajta "mobilbuzinak" egy álom. Gondoltam, hogy abbahagyom a sok ROMolást, és használok egy WP7-et. Tényleg jó, meg van benne minden ami kell.. Csak nem szeretem az állandóságot.
    Maga a készülék nagyon jó minőségű, talán a gombok az egyetlen gyengeségei (kopik). Egyébként karcmentes az enyém, csak a gombok..
    A kijelző hatalmas. Állat! Viszont az SGS képminőségéhez képest sokkal rosszabb (de nem pentile, nem ég be, + nagyobb). Vannak érvek mindkét oldalon.
    Gondolkoztam rajta, hogy eladom... Nem régóta van meg pedig. Talán ami alternatíva lehet az a DHD még (kicsit drágább).
    Nincs igazán készülék, ami ilyen áron többet nyújt, inkább úgy fogalmazok, hogy mást. Van egy WP7-em amit bármikor használhatok, de nagyon sok android is. SGS-nél jobb a sebesség, jobb a hardver, de csak android van.
    Maga a készülék sokkal minőségibb hatást kelt, mint egy SGS.
    Nehéz döntés egy telefonvásárlás, nincs igazán objektív választás. :)

    Meddig mennél el árban? Eszerint használt is érdekel? Az is gond kicsit a HD2-nél, hogy olyan állapotút, mint az enyém nehéz találni, mert már nem néhány hónapos a készülék. Sok a betört LCD-s, kopott, stb..
    Desire HD sem rossz választás. Bár hangminőségben mindegyik jóval alulmarad az SGS-en, de egy mobileszköztől nem vészes.

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Aktív témák