Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Két telefon, és ezáltal két rendszer megvásárlása között vacillálok.
    Az egyik a Samsung Wave ll (a Wave l nem jöhet szóba a magasabb ára, és a kisebb kijelző miatt; bár az Amoled igencsak csábító), a másik pedig a Samsung Galaxy Ace.
    Tudom, hogy ez két külön rendszer, és pont emiatt vagyok bajban.
    A Wave egy erős, tetszetős hardver, az Ace pedig az Android miatt sokkal nagyobb szoftverválasztékkal büszkélkedhet, igaz, jóval gyengébb hardverrel.
    A két telefon ára közel egyforma, de néhol a Wave ll olcsóbb függetlenül, mint az Ace.
    Azonban a Bada-tól félek. Félek, hogy becsődől, zátonyra fut igencsak rövid idő alatt, és ha ez megtörténik, akkor az ilyen rendszerű telefonok sem fognak érni semmit.
    De ha már a Bada. Nézegettem az ingyenes játékokat, és azt vettem észre, már amennyire pár képből levonható a következtetés, hogy a Bada-ra kiadott játékok jelentős részénél jóvabb igényesebb a grafikai megjelenés, mint az Androidos játékoknál. De, milyen sűrűn jelennek meg új játékok Bada-ra?
    Az Androidnál mindenki dicséri az Opera 10 mini böngészőt, és az adattömörítési képességeit, ami jelentősen lecsökkenti a megtekinteni kívánt weboldalak adatmennyiségi méretét. Badára ha jól tudom, nincs ehhez hasonló böngésző, és az Opera sem adta még mobil böngészőjének BADA változatát. Várható egyáltalán Bada-ra Opera mini? Ez a drága, és adatmennyiség terén erősen korlátozott Mobilnet miatt lenne fontos.
    A Bada rendszer ezen kívül miben marad még el az Androidtól?
    A fizetős szolgáltatásokat nem szeretem, ezért az ingyenes játékok megléte, és folyamatos megjelenése az, ami igazán sarkalatos pont számomra.
    A Samsungapps játékkínálatán kívül más játékok is letölthetők a telefonra (pl. Java játékok)?
    Hogy mire használnám a telefont?
    Ami fontos lenne, és amire használnám a játékok, online rádió, és tv (videotárak), GPS navigáció, szövegszerkesztés, World kompatibilis dokumentumok létrehozása, valamint YouTube videók nézése.
    Ezek fényében, melyik telefont, és melyik rendszert ajánlanátok jó szívvel?

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Aktív témák