Aktív témák

  • picur220

    veterán

    válasz MC Pite #16691 üzenetére

    Én 4 évet használtam Symbiant, bár egyik sem volt érintős. Az X6 messze nem csinál olyan képeket, mint az N79, utóbbi az okos 5MP-sek között még mindig az élen van. N79, X6 na melyik az élesebb? A különbség szerintem számotevő, nem elhanyagolható, így egyértelműen nem mondhatjuk azt, hogy az X6 olyan képeket csinál, mint az N79, mivel egyértelműen látszik, hogy az N79 sokkal jobb.
    Tőlem vehetsz X6-ot, csak akkor ne mondd, hogy én azt mondtam, hogy ezt vedd. Szerintem sokkal jobb a DEFY, akármennyit is bír az akkuja, akármilyen képet is csinál, az Android kezelőfelülete, meg úgy az egész rendszer sokkal jobb, fejlettebb, mint a Symbian bármelyik változata, a hardvere sokkal erősebb, az anyaghasználata sokkal jobb. A memória meg nyilván böngészésnél fogy el, amikor kilépsz a böngészőből, utána van elég RAM akár egy játéknak is. Az a baj, hogy az S60 ahelyett, hogy orvosolná magának a problémát, kidob egy hibaüzit, hogy ez van, nincs RAM, ne böngésszé!, míg az Androidnál (DEFY-n) 1) Eleve sok RAM van, így nem fogy el; 2) Ha mégis kezdene csökkenni a szabad RAM, a memóriakezelő orvosolja a problémát, is töröl a RAM-ból olyat, ami nem kell (nyilván nem a rendszerfolyamatokat fogja kilőni). Ja, és erre még valami: Taskkillert NE HASZNÁLJ Androidon! NE! Nagyon meg lehet vele szívni, pláne az autokill-es cuccokkal (kijelző kikapcsra összes nem tiltólistás app kilő), könnyen kilőheted az ébresztőt, a Phone-t, és akkor cseszheted, restart megoldja, de ha nem veszed észre, hogy kilőtted a Clock-ot, akkor reggel nem kelsz fel, mert nem ébreszt a telo. Ezt megelőzendő mégegyszer mondom, NEM KELL TASKKILLER!
    2.2-nek erre jönni kell, ez nem egy régi modell, hogy rámondhatják a Motonál, hogy nem supportolunk. 2.3 viszont 100%, hogy nem lesz rá hivatalosan.

Aktív témák