Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1956

    senior tag

    válasz Piftuka #73353 üzenetére

    Anno én is ebben az év végi akcióban vettem 10 Eurós árért.
    Ezt a automata levonást, én egyszerűen csalásnak nevezném.
    Amikor megvettem, szó sem volt ilyenről, és nem tudom miért kéne nekem a honlapjukat böngésznem, amit ha magyarul lenne sem értenék.
    Mi lenne, ha most ezt a terméket 5000 Euróért adnák, és vonnák le a számlámról??
    A Paypal-t sem értem, ami ilyen olyan nagy biztonságot ad/ígér, az hogy-hogy nem kérdez rá mi ez a levonás. Belépni csak két lépcsővel enged, ezt meg lehet?
    Ilyen alapon BÁRMILYEN kártyás vásárlás esetén előfordulhat, hogy az illető kesze-kusza, akár kínai, vagy mandarin nyelvű honlap valamelyik linkjének a legvégén szerepel, hogy x idő múlva, kapsz még 500 fogkefét, 30 pár cipőt, vagy 4000 alsógatyát.
    Unokázós csalás szintje ez.
    Visszanéztem, és semmilyen erre utaló levelet, nem kaptam a Bitdefendertől, de amúgy sem olvasgatnám a hírleveleik tucatját.
    Már régóta elhatároztam, hogy elég volt az egy év ebből, mivel olyan egyszerű művelet, mint a védelem kikapcsolása nem létezik a Bitdefendernél, pedig sokszor szükség lenne rá.
    Most 18 ezerért megvettem az ESET-et, 2 év két eszköz. Munkaidőben bármikor hívtam őket pillanatok alatt felvették, magyarul kaptam igen udvarias, türelmes eligazítást, visszahívást stb.
    Nekem, mint hozzá nem értőnek ilyenre van szükségem, nem pedig a kibercsaló, lehúzós Bitdefenderre.

Új hozzászólás Aktív témák