Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz #75501312 #65492 üzenetére

    Windows 10 vana gépeden?
    Ha igen, akkor azt kell mondjam, hogy használd a beépített Defendert! Észre sem venni a gépen, nagyon erős a védelme, és kellően jól konfigurálva bőven kiszolgálja a védelmed.
    Mivel jársz nem tiszta oldalakra, akkor meg rakjál fel mindenképpen a böngészőbe egy reklámblokkolót. Például az Ublock Origint. Adataidról legyen mentés és ésszel netezz, azaz ne kattints minden marhaságra ami szembejön veled.

    Sajnos azt kell mondjam, hogy ha 3rd Party antivirust használsz, bármelyikkel lehet probléma. Egyik sem tökéletes. Így, azt kell mondjam, hogy ha nem akarsz magadnak gondot, nem akarsz vírusfertőzést, nem akarsz laggokat, pingnövekedést, stb., akkor az első és legfontosabb, hogy az internetezési szokásaidon változtass. Legyél körültekintő, stb.
    Egyik termék sem mindenható. Minél bonyolultabb, minél robosztusabb a biztonsági termék, annál jobban beleeszi magát a rendszerbe, és annál több gondot okozhat!
    Javaslom a témához, hogy olvasd el a Topik összefoglalóját. Sokat segíthet!

    Mivel én is sokat játszom, ezért azt kell mondjam, hogy olyan termék kell, ami semmilyen rendszerimpactot nem okoz. Így megértelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák