Új hozzászólás Aktív témák

  • daimonion

    senior tag

    válasz Cs1csó #45773 üzenetére

    Példa rá esetleg képekkel ? Mert saját tapasztalatom az és lehet ,hogy rossz kergetőt használok emiatt, de Win 10 alatt a Defender még egyszer sem generált nekem hibát az Edge böngészővel. :F
    Használom win 10 alatt az operát az sem generált hibát. Mely böngészőkre érted ? FF és Chrome? Vagy Chromodo és Dragon ?

    borix

    megmondom Őszintén Én nem értem, hogy mit akartál írni, kifejtenéd, hogy Én mint laikus is értsem a mondandódat ? :R Ha jól értem akkor azt akartad írni, hogy minden esetben szükség van mindenkinek egy IS re amiben van többek között
    az egyik IS ben
    Vírusvédelem
    Védelem a zsarolóvírusok ellen
    Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
    BankGuard Technológia
    AutostartManager
    Böngészés közbeni védelem
    E-mail forgalom védelme
    Biztonságos online bankolás
    Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
    Személyi tűzfal
    Levélszemétszűrő
    Szülői felügyelet
    Víruskeresés több szálon
    Fehérlistázás
    Ujjlenyomatképzés
    Víruskeresés pihenés közben
    Óránkénti frissítések
    Helyreállító lemez készítése

    Másik IS termékben

    Vírusvédelem:
    Védelmezi a számítógépet a vírusoktól és egyéb kártevőktől a gyanús fájlok, weboldalak és e-mailek automatikus vizsgálatával.
    Proaktív védelem:
    A programok viselkedésének elemzésével automatikusan észleli és megállítja az ismeretlen vírusokat és egyéb kártevőket mielőtt azok megfertőznék a számítógépet.
    Alkalmazás felügyelő és sandbox:
    A virtuális sanbox-ban biztonságosan tesztelhetők vírus és egyéb kártevő szempontjából a gyanús programok és weboldalak, mert a virtuális környezet korlátozza a hozzáférést egyes rendszer erőforrásokhoz.
    Személyes adatok védelme:
    Biztonságos vásárlás és bankolás online; védelmezi a személyes adatokat (pl. bankkártyaszám, stb.) az online tolvajlástól.
    Internet Security:
    Meggátolja hogy a kiberbűnözők kárt okozzanak a rendszerben és az adatokban (pl. dokumentumok, fotók, zene, stb.); védelmezi a személyes adatokat az online tolvajokkal szemben; a biztonságos futtatás módban átvizsgálja és teszteli a megkérdőjelezhető weboldalakat; és teljeskörű védelmet nyújt az online fenyegetések teljes skálája ellen.
    Nem kívánt tartalom blokkolása:
    Blokkolja a spamet, felugró ablakokat és az egyéb nem kívánatos tartalmakat a böngészőben és az e-mail fiókban.
    A család védelme (Szülői felügyelet):
    Lehetővé teszi, hogy a szülő menedzselje és ellenőrizze a gyermek hozzáférését a számítógépen bizonyos programokhoz és az internethez (pl. játékok, azonnali üzenetküldő alkalmazások, weboldalak, stb); részletes jelentések érhetők el.
    PC biztonsági finomhangolás:
    Átvizsgálja az operációs rendszert és a programokat sebezhetőségeket keresve; finomhangolja a rendszer beállításokat a nagyobb biztonságért; a mentesítő CD segítségével visszaállítja és megjavítja a vírus által meghibásodott/megfertőződött rendszert
    Otthoni hálózat biztonsága:
    Védelmezi az otthoni hálózatot kétirányú tűzfal segítségével; blokkolja a külső biztopnsági fenyegetéseket, mint a kártékony programok, fájlok szkriptek, melyek kárt okozhatnak a számítógépben és az adatainkban; megnövelt biztonság a Wi-Fi kapcsolatokhoz.

    Biztos, hogy szükség van mindenkinek mindenezekre a szolgáltatásokra ráadásul, úgy ,hogy a többség megtalálható magában az operáció rendszerben ?
    Pl Kétirányú tűzfal, szülői felügyelet

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák