Új hozzászólás Aktív témák
-
tudi13
aktív tag
És mi a "pro" ebben a hulladékban?
-
_csocso_
senior tag
Tartalomfogyasztásra pont elég, valamint gyengébb játékokra is. Sok RAM, FHD kijelző, nagy akku, barátságos ár, viszont frissítéseket valószínűleg nem sokat fog kapni.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Graphics
Jómunkásember
155$-ért jó deal.
De amúgy Realme Pad
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
Kb 12 éve olvasgatom az androidos tablet hírek/ tesztek alatti kommenteket, de pár Samsung csúcstabletet leszámítva mindig ugyanaz a konklúzió. Gyereknek mesét nézni, nagymamának receptet nézni jóvanazúgy!
Mindenki màs meg tudjuk mi mellett teszi le a voksàt.
[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
Sohaa büdös életbe em fog kapni semmit. A Teclast T30_ra se jött. Meg a többire.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
eFeMeR74
senior tag
Ezek a "nem" márkás "olcsó" tabok pont arra jók amire ált. veszik. Gyereknek,Nagymama stb. Frissítést ne is várj rá. Addig használod amig meghal benne az akku. kb. 2-3 év utána kuka, mert elavult,drága a szerviz stb.
Ráadásul gondolom DMR az csak L3, hogy a streaming szolgáltatókat sd ben nézhesd.
Ha valakinek fontoss a frissítés akkor olyan támogatott tabot kell venni 2-3x áron. Valamit valamiért. 60e megér annyira nem hulladék
Ja és gondolom elirás mert a T618 a jobb proci és már a elődben is az volt.
A sima M40 T616 és 5000mAh akku a Pro T618 és 7000mAh ennyi volt a különbség.[ Szerkesztve ]
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
simonzé
addikt
Honnan tudod, hogy hulladék? Volt már vele dolgod? Nagyon magasnak tűnik alattad a ló. (Tuti hogy most kiderül, hogy te tulajdonképpen ilyenekkel fűtesz.)
Két éve vettem a Teclast M40-emet ebben a kiszerelésben: "UNISOC T618 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.1 Inch 2k Android 10 OS Tablet".
Mobilnettel és Wifivel is használom az utazásaim során, egy töltéssel 1 bő hetet bír napi 1-3 óra vegyes használat mellett. Kiváló a képminősége, jó a stereo hangja, olvasgatni, youtube/Netflix/Disney streamet nézni simán jó. Az egyetlen hibája a túl erős fényerő a minimum állásban, amire egy Brightness control appot vettem 1 dodóért - így az is meg van oldva.Lehet hogy igazad van és nagyon ratyi, de valamiért nekem nagyon bejön. Teljesen megérte azt a 130 (akkori) dodót - express szállítással együtt 41000 Ft-ot.
A Kindle Fire tabletemhez 14000 volt a tok.Jó kis gép ez, csak nem a 200 000-es ipadhoz kell mérni.
Várj! Miért is ne?I don't fit in. I fit out.
-
Lincoln6echo
tag
Nem is tudom...nekem egy hasonló "hulladèk" (Alldocube iplay 30 pro) van már több mint 2ève és rengeteg örömet, kikapcsolódást okozott mindenféle biztonsági/rendszer-frissítès/egyéb gebaszok nèlkül is.Működik és ár -érték arányban nem elhanyagolható tabletfronton.
Egy elègedett felhasználó.
UI;próbáld ki
[ Szerkesztve ]
-
Midway
senior tag
Hol van 155 dollárért?
-
Graphics
Jómunkásember
A forrásban még benne a link, ide már nem került át.
Azt nem tudom a promoció meddig tart vagy kell-e hozzá kupon.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janeszgol
félisten
A Teclastot nem neveznem hulladeknak es regen piszok jo vasar volt. A mostani cikkbeli ajanlat viszont nem az. Sem 150 dollarert, sem 200-ert nem az.
-
Soma01
veterán
Nekünk a régi M40-re jönnek a frissítések évente kb. 2-3-szor. Azt meg majd megnézem, hogy Android biztonsági is van e benne...
-
Midway
senior tag
válasz Lincoln6echo #29 üzenetére
200 usd tablettől semmit .
Ez a tab ezzel a tudással kb 150-160 dollárért teljesen jó lett volna a 70+ édesanyám részére .Egy 4+ éves chuwi tablet cseréje lett volna . De majd nézek másikat , 50eft körül van más kínálat is ☝️
[ Szerkesztve ]
-
eFeMeR74
senior tag
Hát ha neked nem jó 157$ (kb 64e Ft)akkor keress mást és tényleg engedd el. Spanyol raktárból max 7 nap alatt itt van és még 20 napos vevőgari is van rá.
Ami azt jelenti, hogy 20 munkanapon belül nem kapod meg akkor vissza a mani.
[link] [link] kupon kód: [kép]MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
-
simonzé
addikt
válasz Atomcsirke #25 üzenetére
Nem tudja, de szép a netflix képe. E szörnyű hiányosság ellenére is 120/80 a vérnyomásom.
I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
A Teclastban jobban bízom, mint az Aliexpressben.
A Lenovoban pedig jobban bízom, mint a Teclastban. Jóanyámnak ezt venném Snapdragon 680-nal, ha nem laptopos lenne az öreglány.[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Midway
senior tag
Fb meg olvasgatni felesleges.
iPlay 50 6/64GB jobb vételnek tűnik 122 euró ért -
Mikeux
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
dsk976
csendes tag
Na, én megrendeltem ezt a "szemetet" most 112 USD-ért (37.400 HUF). Tökéletes mindenre amire nekünk kell. Gondolom nem ők a célcsoport, akik itt fikázzák, de nyilván ők nem is annyit keresnek, mint a valódi célcsoport. Eddig volt egy Alldocube iPlay 10, amihez évekkel ezelőtt 20k HUF körüli áron jutottam hozzá. Az is mindenre elég volt, a gyerekek összetörték a képernyőjét, azt kb. 3000-ből kiceréltem, azóta felpúposodott az aksija, azzal már nem kínlódok, nem találok alin pont olyat, csak kisebbet. Később vettünk a digitális zongorához és Netflix/HBO [Go/Max] nézésre egy Teclast P20HD-t, amivel szintén elégedettek vagyunk, de azt most megkapja az 5 éves kislányom játszani és mesét nézni, magunknak meg jó lesz ez az M40 Pro szintén filmnézésre és egyéb tartalom fogyasztásra (meg a zongora vezérlésére). Szerintem teljesen felesleges ennél több pénzt kiadni egy tabletért. Még a 6/128 GB is sok, a 4/64 is bőven elég lenne. A Widevine L1-ről meg most hallottam először, szóval ha eddig nem hiányzott, akkor ezután se fog. Telefonon, tableten és linuxos laptopon nézünk streaminget, egyiknek sincs ilyen tanúsítványa, a képminőség nekünk így is megfelel, úgyhogy pont nem érdekel a tanúsítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest