Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz cyberkind #3372 üzenetére

    Pl. mert ez gyakorlatilag egy reboot, és nem is ismerjük még az új karaktereket? Úgy könnyű izgatottnak lenni, ha már volt előtted egy játék, ami felépítette őket és megkedveltette veled őket. Kíváncsi vagyok a ME1 előtt mennyire mondta volna meg mindenki tutira, hogy XY karaktert mennyire bírni fogja vagy sem.

    Vagy mert nem reklámozzák a játékot olyan nagyon menő játékmechanikával (vagy esetleg ígéretekkel, hogy na most minden döntésed számítani fog, de úgy, hogy nagyon-nagyon-nagyon), ami végül benne sem lesz a játékban?

    A marketingesek sem állnak mindig a helyzet magaslatán, ha pl. a (szerintem is) erősen takony alapkinézetű főhősre (BroRyder) vagy az erősen megosztó zeneválasztásokra (trailer-ek alá) gondolok. Mondjuk az emberek igazságtalanok itt is, mert Space Jesus Shepard után kb. minden főhős csak visszalépés lehet (legalábbis az első benyomásokat figyelembe véve, arról, hogy ténylegesen milyenek is lesznek természetesen nem sok képünk van még). Asszem írtam már ezt, de talán Master Chief klónját lehetne még berakni komolyság meg badass feeling szempontjából, akkor talán pariban lennének.

    És akkor ott vannak a nyilvánvalóan aggasztó dolgok, leginkább a pocsék arc és szemanimációk, meg a látatlanban erősen megosztó változtatások amik a harcrendszert illetik. Add össze és lehet megvan az oka. Viszont azon jókat lehet röhögni, amikor egyik kommentelő fikázza a játékot, mert "ez ugyanaz mint eddig, csak máshol, valami többet/jobbat várt", a másik meg azért fikázza, hogy "nem is igazán Mass Effect már, mert XY dolog nincs benne vagy nem úgy van mint korábban és nem azt a vonalat vitték tovább".

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák