Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz BoneDragon #1179 üzenetére

    "Mass Effect: Andromeda will be the first Mass Effect game for today’s consoles and the first built on the Frostbite engine. We’re pushing the technology to deliver visuals, story, and gameplay that have never been done in franchise history."

    (A Mass Effect: Andromeda lesz az első Mass Effect játék, amit a mai konzolok számára készül, és az első, ami Frostbite motorra épül. A technológia határait feszegetjük, hogy olyan látvánnyal, történettel és játékmenettel szállíthassuk, amit még nem sikerült elérni a franchise történelmében.) Remélem, jól fordítottam, nem vagyok perfekt angolos. :)

    Engem csak ezek a részek aggasztanak:

    - "A Mass Effect: Andromeda lesz az első Mass Effect játék, amit a mai konzolokra készítenek..."

    - "...olyan látvánnyal, történettel és játékmenettel szállíthassuk, amit még nem sikerült elérni a franchise történelmében."

    Ha valóban elsődlegesen az új-generációs konzolosok igényeinek megfelelően lesz elkészítve, valamint olyan játékmenettel fog rendelkezni, mint még soha, ez az én olvasatomban annyit jelent, hogy az Andromeda egy reboot lesz a Mass Effect trilógia után. Azaz a grafika állatian szép lesz, köszönhetően a Frostbite motornak, viszont a történet és játékmenet inkább fog egy sci-fi akciójátékhoz hasonlítani, mint szerepjátékhoz.

    Sajnos már a ME2 és ME3 is eléggé elakciósodott, köszönhetően az új-generációs "igényeknek". És itt is attól félek, hogy ez még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szinte mindenki végig tudja játszani, még olyanok is, akiknek kimaradt az előző trilógia - márpedig EA minél többet akar eladni már a legelső napon belőle. Emiatt megint átalakul majd a kezelőfelület, még kevesebb ikonnal, hogy ne zavarja a látványt (vagy teljesen eltüntethető HUD-dal), valamint a WASD - hoppá, elnézést, miket beszélek én itt... - az XYAB gombokon kívül talán még egyet kell használni a cselekvésre, és ezzel kész is.

    Ne legyen igazam, mert nagyon jó lenne, ha valóban sikerülne összehozni mindazt, amiről fentebb beszélnek. Csak az a kérdés, hogy az "eddig még nem látott" történet és játékmenet az ő értelmezésükben mit takar. A grafikát el tudjuk képzelni, már ráfért a vérfrissítés ezen a téren is a sorozatra - tényleg, miért nem adják ki az originál trilógiát is Frostbite alatt? (Vagy majd ki fogják megint, teljes áron, mintha új játék lenne). Viszont a többit illetően szkeptikus vagyok, látva az eddigi remekműveket...

    Mindegy, majd meglátjuk, remélem, nem kell csalódnunk benne.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák