Új hozzászólás Aktív témák

  • niklebi

    senior tag

    válasz crok #1794 üzenetére

    Tudom, hogy az A.12-re a Magisk Canary kell. Egyszer már próbáltam ezt a megoldást, de akkor még az USNF-nek nem volt csak a 2.1.2 verziója, és az nem működött jól. Nem rejtette el amit kellett. Azóta van a 2.2 ami már ha jól olvastam jól működik. A Busybox.. még a régi telefonom (Mi Mix 2) fórumán ajánlották, mert ha az MHPC nem rejtette el rendesen a rootot akkor avval lehetett megoldani. Jelenleg a Poco F3 telefonon is fenn van, és soha semmi gondom nem volt még. Hetek óta olvasom a különböző fórumokat, ahol ha valamiért az USNF nem működik ott ajánlották, és írták, hogy tegyék fel az MHPC és a BusyBox to 1.34.1 változatát és az megoldotta a problémát.
    Egy előző hozzászólásban írtad: - Updated BusyBox to 1.34.1 , akkor ez azt jelenti,hogy az új Magisk Canary build-ban ezt beletették és erre a változatra frissítették? Mert ha igen akkor nem telepítem. Én is úgy gondoltam, csak akkor telepítem ha nem sikerül valamiért elrejtenem a root-ot. Hátha akkor jó lesz.
    Most azt fogom csinálni, hogy először csinálok biztonsági mentést a telefonról. Utána törlöm a Magiskban lévő modulokat, törlöm a rootolást, a Magisk Managert és az összes olyan programot amihez root kell, és csak utána telepítem az A.12-őt. Ha kész telepítem a Canary féle Magisk Managert, telepítem a Magiskot, bekapcsolom a Zygisk-et és megcsinálok mindent amit abban a videóban láttam amit még Te linkeltél. Ha működik akkor :C :C :R , ha nem :W :W :W , megint visszatehetem az A.11-et.

Új hozzászólás Aktív témák