Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz Bargain #1674 üzenetére

    Ha elfogadom, a "most miért lenne" kitételt, akkor visszakérdezek: Most miért van mégis? ;)
    Ha nem csak unalmadban bekukkantottál akkor olvashattad, hogy nem most kezdtem se a munkát, se az öngondoskodást, az általad felsoroltak közül a reális és ésszerű dolgokat megléptem már régen, szóval én kimondottan törekszem a többlábon állásra, csak most pártunk és kormányunk épp az egyik lábamat nyiszálja :D

    Az, hogy neked mi a véleményed az MNYP-kről a te dolgod, az viszont, hogy az államnál még ők sem pazarlóbbak az tény.

    fordfairlane: Az állami nyugdíjrendszer lényegében már rég csődbement, hisz minden évben a kiadások (ha jól emlékszem) 30%-át a költségvetésből fedezték.

    Szerinted így nem fognak bukni a következő választáson? :K
    Egyébként az mindent elmond drága politikusainkról, hogy valójában csak a "még 4 évet uram, hogy tollasodhassak" lebeg a szemük előtt, leszarják, hogy az ország lakosaival mi lesz a jövőben, és még csak fel se merül bennük, hogy valami távlati és lényeges cél érdekében akár a népszerűségvesztést is beválllalják.

    LL-t mint OFF, de kapcsolódó témát említettem, csak valamiért az egész hsz-em jelent meg OFF-ként. Evidens, hogy nem oszt nem szoroz a véleménye, az említett két könyvet pedig nyilván nem olvastad, mert tudnád, hogy egy 1600-as évek beli történelmi fikció a keret és inkább korrajz, mint konkértumokkal foglalkozó dolog.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák