Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz madgie #31666 üzenetére

    Remélhetőleg az USB telepitőt választottad ki a clovernek, hogy hova telepitse magát. Ha nem, akkor az USB-n nem lesz semmi boot rendszer, anélkül meg nem bootol a telepitő, ugyanis maceken a bootot az efiből kezdeményezi maga az alaplap, vagyis másképp közeliti meg a boot sorrendet. S maga az efi viszont tudja, hogy honnan mit inditson, vagyis a rendszer telepitő nem ir semmit sehova.

    Keress rá tonymacx86on az alaplapodra, hogy van-e valami spécibb nyűgje, vagy megy mint a villám mint tlac és az én ASUS Z97i-plus-unk, majdnem mindenféle hekkelés nélkül. (kb csak a wifi modult kell kicserélni, meg egy toleda cloveralc scriptjét futtatni, és csókolom..)

    Egyébként a legfontosabb az a megfelelő SMBIOS volt nekem, illetve az IGPhez kellett a helyes ig platfomr id megtalálása, de onnantól nem volt gond (egészen 10.13.3ig, amikor valamit elbacarintottak az SMBIOSok körül, és 16.2 SMBIOS-al nem bootolt a gép, szal ideiglenesen 14.2vel használtam, majd bányászat miatt windowson voltam jellemzően...)

    Más:

    Szal az a helyzet, hogy mikor legutoljára inditottam az OSX-et, akkor 10.13.3 betanal tartottunk, azóta volt valami bütykölés ami megboritotta a rendszereket? A VGA-im kibányászták az árukat, szal mostmár nem kötődöm annyira windowshoz, plusz épp rákerestem, és elvileg a WoT is fut OSX alatt, szal szeretném ott verni a nyálam, ha minden megy rendesen. (Tudom, inditsam el, és meglátom, de na, kérdezek azért, hogy mire készüljek...) Láttam az eGPU hireket, Radeon kextekben mahináltak valami komolyabbat, vagy minden megy mint akkor? Illetve az SMBIOSos balhé körül kitisztázódott, mi volt a gubanc?

    Hja és tlac: tegyétek már bele az összefoglalóba az everymac.com-ot, mint az egyik legfontosabb infó forrást kompatibilitási problémák elkerülése végett...

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák