Új hozzászólás Aktív témák

  • kezdoboy

    csendes tag

    válasz tlac #2964 üzenetére

    szia itt is

    Mivel látom, hogy nálad is ugyanolyan hálózati kártya van, ezért kérlek segíts légy szíves, mert nekem nem akar összejönni, hogy a PC-s mac-en legyen ethernet, vagy bármilyen sorom a hálózatnál. Pár hónapja felraktam az 10.5.5.-öt. Eleinte nem volt hangja. Aztán 1 hét után találtam és hallom a zenét. Aztán a grafika nagyon lassú volt, mert nem volt driver az nvidia 6600gt grafkártyához. Egyik nap végre találtam és a grafikai alkalmazás, amit használtam volna, most már szépen mutatja, amit rajzolok a felületére.
    Már csak a hálózattal van némi gondom. Na ezzel eljátszottam többszöri formázással, de semmi eredmény.
    Leszedtem az 10.5.6.hátha ez megoldja, de sajnos a felinstallálás után a gép egy install reset után folyamatosan kezdett resetelgetni. Naakkor visszaraktam a 10.5.6.-ot. Azzal nem volt gond, de hálózat még mindig nem volt. Neten persze keresgéltem, sok emberkének volt is ilyen baja, raktak fel file-okat. Egyik se volt jó. Volt valaki, aki részletesen angolul leírta, hogy nála hogy oldódott meg. Menjek az OI...kect-be editáljam a plist és egyéb dolgokat, aztán ezt meg nem tudtam megcsinálni. Kewresgéltem megint és ide jutottam el. Láttam, hogy te felraktad alapban és kicserélted a hálózati drivert.
    Ezzel kapcsolatban kérném a segítségedet, hogy milyen drivert és hogyan cserélted ki, a file meg melyik, honnan tudnám letölteni.
    (... háló (marvell 88e8053): ehhez nem kell semmi plusz, az alapból feltelepültet kell átírni ... szövegrészlet)
    Ha megtudhatnám bármelyikőtöktől, hogy ez az install utáni (10.5.6.) folyton reset mitől van, szeretnék egy infot kapni. OLvastam, hogy át kell ATA-áról írni valami HCP vagy mire, de nem tudom mi a másik neve, mert az írott az sajnos nincsn a BIOS-ban

    ha másnak gondja van a graf kártyával, akkor az InjectGo lett látható a graf kártya system leírásában

    előre is köszi a segítséget

    hali

    [ Módosította: Bordoi ]

Új hozzászólás Aktív témák