Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz sad_Vamp #29075 üzenetére

    Nekem IGP és az RX480 is aktív volt, az egyik telepítés alatt sikerült összedobni, hogy menjen, most a legutolsó próbálkozást még nem tudtam helyre pofozni, egyszerűen nem volt időm az elmúlt hetekben... Remélem a hétvégén tudok majd egy kicsit foglalkozni vele.

    Minek vennél egy kicsit most, RX480akat is életre lehet pofozni OSX alatt, csak egy kext edit meg egy id injection kellett. Nálam mindkettő aktiv, windows és osx alatt is, és ugyan ha boot folyamán az RX480-ra van kötve a kábel, akkor nem látom az UEFI postot, de amikor már win/osx bedobja magát a bejelentkező képernyőre, minden lényeges előttem van. (Jobban zavar a billentyűzet, hogy a @ nem a contol+v-n van, hanem a wingomb+q-t kell tapossam osx alatt, én meg folyton a windowsos megszokott bill kombinációt használnám....)

    Én először egy unibest+multibeast+ clover patc és rehabmen fakepciid+rehabmen broadcomwifi kextekkel leheltem életet a gépbe, aztán azóta az itteni leírás alapján próbálok valamit összedobni, de az unibeast-es mód valamit úgy állit be, hogy a gép működik is, míg az itteni leírás alapján csak szenvedek a boot folyamattal: legutóbb pl appleacpiplatform hibákkal... Mintha hibás lenne az ssdt-m, de ötletem sincs, mi lehet a hiba (esetleg az, hogy win10 alatt 5 ssdt tábla van a procimhoz, és én nem a megfelelőt extractolom ki?)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák