Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Na, csak belefutottam egy szopásba így a végleges vassal:

    A gtx 970 bepakolása után látszólag minden rendben ment (Smiley: tényleg a webdriverrel megy akkor is amikor OSX default drivert ír, és nagyon frankón hasít játékok meg benchmarkok alatt :) ). Aztán reggel jött a meglepetés mikor sleepből ébreszteni próbáltam: nincs hang. Próbáltam sok mindent, találtam rengeteg panaszt hasonló problémára, de azoknál roppant macerás a megoldás (Xcode-al kell lefordítani valami kextet, ráadásul DSDT patchelés is szóba kerül), és minden esetben statikusan nem működik a dolog ezen usereknél, már az első sleep/wake alakalom után, diszkrét vga kártya nélkül sem. Nálam viszont teljesen oké volt a dolog, egészen addig, amíg nem tettem be a gtx970-et.

    Arra is gondoltam, hogy talán a kártya hdmi audio megoldása kavar be valamit, de ilyen irányba keresgélve meg azt találtam, hogy azt eleve nem kis szívás működésre bírni, szóval szinte biztos, hogy nem tud róla semmit az OSX, csak akkor, ha igen sokat tesz érte az ember.

    Amúgy az alaplapon levő hangchip ALC892, és az on-the-fly-os "audio_cloverALC-110_v1.0e.command" scriptes megoldással patchelem hozzá az AppleHDA.kext-et.

    Valakinek valami ötlet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák