Hirdetés
-
IT café
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszement24
aktív tag
válasz Nyugdíjas #1162 üzenetére
hosszú a lista
zephyr 10.5.2 zef8, sajnos telepitésig nem jutok el szétesik a kép..mint mikor a monitoron jóval nagyobb felbontást állitasz be mint amit elbír..és hiába dugom rá a monitort nem adja át neki a képet
leo4all
hibátlanul feltelepití és utánna kapom ugyanezt az esetet.Minden relase-nál kipróbáltam a hd támogatás nélkül és hd támogatással egyarántxxx os 86 nevű relase végtelen ciklusba rakja a gépet telepitő helyet..25percig futott ugyanaz mire meguntam és lelőttem
kalywaly 10.4.10,kalywaly 10.5.2 szintén
fejből nem tudom de azt hiszem root for device
10.4.8 jas féle nem látja a vinyót (ides)
fapados a gép biosa nincs ahci meg egyébb hasonló beállitási lehetőségek..egyszerűen semmi
Kifelejtettem hogy eg ymásik x86os arcnak hasonló laptopja van mint nekem és neki fut a 10.4.8(de azt hiszem ő satás hdds) és írtam neki, kértem segítséget csak ritkán jár fel és nem olvasta még el..szóval az esély megvan..
most ott tartok, hogy leszedem az összeset aminek van amd támogatása és próbálgatom ki szép sorban
Mindegyiket többféle verzióban más kernelekkel, beállitásokkal patchekkel..még egyikhez se jutottam el amin van mbr, hogy be tudjam állítani..ötletek?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest