Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor26

    tag

    válasz Salvador20 #4084 üzenetére

    Köszi a tippet! :) Hammon bazárját is néztem, de a három árlista közül csak az elsőig jutottam, ott magas volt az ára. Bár hozzáteszem, kicsit félek még így is, mert legalább egy 10-15 ezerrel olcsóbban szeretném megúszni, így persze használt is jó lenne nekem. De ha záros határidőn belül nem jutok hozzá egy normális árú használtért, akkor megveszem Hammon-tól. Még mindig az egyik legjobb ár nála van!

    A garancia, olvastam fentebb, jól jöhet még, lehet, hogy akkor megéri mégiscsak azt a plusz pár ezer forintot a nyugalom! Végülis... :D Viszont Kis zöld izé felhívta a figyelmem a sorozatszámokra! Kíváncsi leszek, a tiéd milyen lesz, és hogy nem fog-e alulteljesíteni. Bevallom, kicsit megijedtem, lehet, hogy csak bebeszéltem megamnak, de amit az utóbbi három napban sikerült meghallgatnom, mind elég gyengének tűntek.
    Plázákban hallgattam meg a nagy elektronikai multiknál, így lehet, hogy csak szét voltak már hajtva, nem tudom. Mert régebben, tavaly ősszel például iszonyatos méllyel dübörögtek. És ezek a mostaniak sokkal gyengébben szóltak, mint a Z-2300-am. Nem tudom, mitől lehet ez.

    Balika911:

    Megtaláltam már én is azt, de az már két hónapja nem frissült, nem is kérdeztem rá. És elég drágán adja. Mármint a fenti két kiemelt bazároshoz képest! :)

Új hozzászólás Aktív témák