Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #12772 üzenetére

    75%-a Cinnamon a Gnome3-nak, meg kellett néznem nemrég, mert mindkettő új disztró viszonylag. Ha hozzávesszük, mennyire lebutított valóban, mióta default az Ubuntuban, akkor még rosszabb a helyzet, a linkelt hsz-ben érintettem is a kérdést. Amit képtelen vagyok megérteni már nagyon régóta, hogy miért kell még mindig külön tweak appot felrakni, ha valaki a minimálnál jobban be akarja állítani a DE-t!? Míg Cinnamonnál egyre több beállítási opció kerül a Rendszerbeállításokba, mondjuk legalább felét sose próbáltam, a Plasma után egyértelműen ez a legjobban konfigolható DE.

    Nem is értem mit akart a cikkíró a tegnap címlaposként! :Y megjelent Ubuntus blogban egy ősrégi 2gigás gépen az Ubuntu 20.04-gyel....ugyanis értelmetlen bemutatni, mire jó egy Gnome-os Ubuntu gyenge gépen, mert senki nem fog azt rakni a gépére, legalábbis ha megkérdezi valamelyik topikba. Katasztrófa egyébként, hogy mik kerülnek be címlapos cikknek, például mobillal készült képernyőfotók, pedig multkori cikkénél is mondtuk a szerzőnek, hogy ez így qrva sz*r igénytelen valami. Ott az alap screenshot program az Ubuntuban....szóval ilyen módon bemutatni egy disztrót elég igénytelen és mivel címlapos, sokan ránéznek és meg is van a véleményük a Linuxról.

    A 8GB optimalban-ra és így utána ebbe is kellett helyette valami, szerencsére használtan olcsón lehet ezeket venni az Aprón. HP Elitebookban azt is szeretem, hogy pillanatok alatt leszedhető a hátlap és beszereléssel együtt max 3 perc alatt le is teszteltem a memóriát, mikor kihozta az ember az autóhoz.

    Lehet nem is az okostévé hibája, UTF-re drótozták be, mert nem számítottak rá, hogy lesz olyan magyar hülye, aki 2020-ban valami más kódolású felirattal akarja majd etetni.

    Azért elég balf*szság, mert az elődje mezei Sharp laposTV volt és gond nélkül játszott mindent. Szerencsére egyre ritkábban nézek így sorozatokat a sok más lehetőség mellett azért néha nosztalgiáznom kell kicsit, hogy penről megy a sorozat! De lehet, hogy sikerül felpiszkálnom Mediaboxra Openeleket és akkor abba megy az USB, régebbi kínai kis vacak Nexbox A905x, de még a h265-öt is lejátsza, kár volt bedobni a fiókba. :N

    új Samsung 980 1TB SSD 22,5eft, gyártói garancia, amazon.de vásárlás

Új hozzászólás Aktív témák