Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz N0zer0 #1712 üzenetére

    Szerk idő lejárt

    Nem aggódok semmiért. Na de jó elmesélem a sztorit, bár lehet nem kéne itt terjesztenem
    Na szóval az van, hogy szoktam Tor-t is használni, van amikor csak elindítom a vidaliat, de a böngészőt nem. A vidalia a kliens, ami kapcsolódik a hálózathoz. Ebben csak belső elosztóként szoktam lenni, sosem kilépőként, mert az nagyon gáz lenne.
    Viszont van egy oldal, ahol csak magyar ip-vel lehet regelni, így nyilván Toron keresztül nem ment. Viszont amikor megpróbáltam a rendes, UPC-s ip-mmel regelni, akkor sem engedett. Aztán megpróbáltam telefonon, mobilnettel, és arra is pontosan ugyanazt az ip-t dobta ki hogy ez nemjó, amit még tor-ból nyomattam. Ez mondjuk lehet az oldal hülyesége.
    Aztán váltottam IP-t gépen többször is, akkor sem engedett. Torral egyébként PH-zni sem lehet, kiírja, hogy ez az IP ki van tiltva.
    Mint említettem, van olyan is, hogy csak a vidaliat indítom el és mondjuk éjszakára benthagyom. Na ha ilyen van, akkor biztos, hogy a UPC-s címemet kitiltja a PH, és egy ideig nem tudok hsz-t írni a fórumba, holott belépve maradok.
    Ez akkor is van, ha megy a p2p, és akkor is, ha nem. Na és ez az, amit nem értek hogy miért, hogy ha a Tor-t használom, akkor hogy és mit detektálnak, hogy a rendes IP-met is is offolják.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák