Új hozzászólás Aktív témák

  • Rimuru

    veterán

    válasz King Unique #46550 üzenetére

    Meg mindig alaptalan a "felhaborodasod", egyreszt (meg mindig) nem kezdonek valo (felteve hogy nem akar/tud tanulni), masreszt miert akarsz gui-s telepitot egy olyan rendszernek ami alapbol nem is tartalmaz ilyesmit? Regen volt egy ncurses alapu telepito, az tudod mit tartalmazott? ugyan azt ami most is van, annyi elteresel hogy ott egy menuben valasztottad ki a muveleteket. Magatol nem csinalt meg tobbet mint most, nezz meg egy regi leirast, szerinted ezzel igy konnyebb lenne? Hasonlisd ossze egy a mostanival es lathatod hogy a lenyeg ugyan az, "csak a menu" valtozott meg.
    Normalis esetben az eletben egyszer kell felrakni a rendszert utana mar "csak" hasznalni es karbantartani kell. Az en rendszerem meg nagyon fiatal, 2013.08.02 reggel telepitettem (ekkor jott meg a notebook), viszont ha lesz barmilyen hw csere nem tervezek ujratelepitest, egyszeruen atmigralom.
    A rendszerem "changelogja":
    Telepítés: Fri Aug 2 08:29:55 2013
    Partíciók titkosítása: Tue Jul 8 13:51:56 2014
    Koltozes SSD-re + UEFI boot + Secure boot: Thu Jan 7 14:46:07 2016 (igen elotte legacy BIOS modban bootolt, ilyen valtozast is kibir telepites nelkul ;))
    A secore bootot azota kilottem, semmit nem er.

    Akinek nem tetszik a rendszer az meg nekiallhat "javitani", nem veletlen van Manjaro, stb.. ez nem egy zart vilag ahol nem tehetsz ellene semmit.
    Na de sok lesz a szoveg, ahogy eddig is mondtuk ha tanulni szeretnel akkor vagj bele, viszont ha megfelel a mostani allapot akkor hagyd a picsuba az egeszet, hasznald azt amit mar ismersz is es meg vagy vele elegedve, legyen az barmilyen OS.

    Amugy ha jarsz Szegeden felrakok neked egyet. :P

    Vigyázat, csalok!

Új hozzászólás Aktív témák