- OpenWRT topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 10
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz Babetta-X #35409 üzenetére
Páran már válaszoltak, majdnem ugyanezt is, nekem konkrét tapasztalatom van ilyen "gyenge" hardveren. abszolút hozzá nem értő vagyok (voltam) amikor is az XP támogatási idejének lejárása után kerestem egy hasonló laptopra (Dell Inspiron 1300 - 1.6-os proci, 1 giga ram) alternatívát. Kipróbáltam mindent amit ajánlottak a tapasztaltabbak, órákig olvasgattam és livecd-ket futtattam a témában; a legjobban a kistetstvér Lubuntu tetszett meg, hihetetlen minimál a rendszerigénye, amit írtál hogy mire kell, tökéletes, erre használom én is. Net, munka, film (persze nem HD). Ezelőtt életemben nem láttam Linuxot, csak amikor próbálgattam őket, nagyon nem is fogok elmélyedni benne, de így a régi vas tökéletesen használható. Pár kattintással települ, szinte semmi hozzáértéssel személyre szabod, és megy, hang kép wifi konfigurálás és minden parancssoros izé nélkül, amitől előre rettegtem meg hülyítettek (aki ért hozzá nyilván nem lehet probléma, de vagyunk páran windózprolik akik nem).
Ez persze nyilván igaz a többi disztribúcióra is, de a Linux Mint nekem jóval többet evett mint írják, így ez maradt, véglegesen. Aki ért hozzá, annak persze ez természetes, hogy ilyen jó egy Linux, én abszolút kezdőként, immár elégedett felhasználóként ezt ajánlom neked.Az ember egész életében gyermek marad, csak a játékai változnak / Sarcasm - because beating the shit out of people is illegal
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest