Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz Márton #8020 üzenetére

    Igen, ennél a résznél én is furán néztem. De reméltem, hogy valaki megerősít ebben.

    Azt hogyan érted, hogy megfelelő playerrel? Kell hozzá külön player? Múltkor szedtem le Avatar 3D-t csak kíváncsiságból, hogy milyen. Half SBS képet adott. Egymás mellett volt két ugyanolyan kép. Most ahhoz, hogy ezt PC-n keresztül 3D-ben lássam a tévén külön player kell? Mert eddig úgy gondoltam, hogy csak kiválasztom a TV-n az a half sbs módot és már megy is... :U Vagy akkor most külön player kell a gépre?

    @tomyka74:

    A vörös ciánt csak példának írtam. :) Szeretném elfelejteni. És igen, megveszem, mindenképpen LG-t. LW5500-at.

    @Cocos:

    Egyetértek én is. Más a térben látni és más, amikor kijön a képből. Valójában egy jól megcsinált full HD-s vörös - ciános film is eltudja érni ezt a hatást. Csak sokkal csúnyábban. (ha gondolod linkelek youtube videót)

    Amúgy ha jól tudom most már azok a filmek, amik újonnan jönnek ki és 3D-vel reklámozzák őket azok mind gyárilag is 3D-sek, nem csak utólag konvertáltak. Tehát azért ott biztos van értelme. Mind1, v.színűleg egy iMax filmet fogok letölteni próbának. Az talán biztos, hogy gyárilag 3D és nem konvertált. Aztán majd ahhoz viszonyítok.

    Egyébként én sem a 3D miatt veszek TV-t. Jelenleg egy TN paneles 27 colos LCD monitor szolgál TV-ként a családban. Már legalább 3 éve szeretnék egy rendes nagyképernyős tévét. A 83 éves öreganyámnak nagyobb TV-je van, mint nekem (82-es Samu LCD), sőt, mikor gyerek voltam, a 90-es évek elején, már akkor is nagyobb TV-nk volt otthon, mint most az enyém (72cm-es fadobozos Videoton). Szóval már nagyon ideje lenne.
    Továbbá azt olvastam, hogy az LG-nél az 5500-as szériának igen jó paneljei vannak. Jobbak mint egyes drágább tévéinek. Ezért kis is néztem a sima mezei 5500-ast 3D nélkül. Majd megláttam, hogy ennek a 3D-s verziója alig 30 ezerrel drágább csak. Na mondom azon már ne múljon.

Új hozzászólás Aktív témák