Új hozzászólás Aktív témák

  • Danika256

    aktív tag

    Sziasztok,

    Eddig nem nagyon olvasgattam ezt a topicot, de most már régóta tervezek venni egy jó LG 3D-s TV-t, most talán már nemsokára összejöhet rá a pénz. Ezért is lenne néhány kérdésem, illetve kíváncsi lennék a véleményetekre.
    42"-ossal szemezgetek, nagyobb jobb lenne, de árba már nem fér bele. Vagy a 690S vagy a 691S jöhetne szóba számomra. Mivel szűkösen állok az anyagiakkal, ezért nem tervezek venni hozzá 3D-s BD lejátszót, persze akkor külön erősítő is kellene meg minden, tehát ez az opció kilőve.
    A saját beépített médialejátszóját szeretném használni, külső HDD-ről meghajtva USB-n keresztül.
    A hangot meg digitális kimeneten oldanám meg egy creative DDTS 100 decoderrel és a hozzá való Inspire t7900 7.1-es hangrendszerrel.

    A médialejátszó funkcióval kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy mennyire gyors a TV HW-e? A 3D-s h264 ill. mkv Full Over/Under formátumú filmeket mennyire viszi jól? Van egy csomó filmem szinte veszteség mentesen átkonvertálva, ezeknek a bitrátája a hanggal együtt olyan 25-30Mbit/s között mozog, hogy hozzák a gyári BD minőségét. Ilyen nagy kijelzőn szerintem szükség is van rá,mert minden minőségi hiba meglátszódik a képen, legalábbis máshol én úgy láttam.Ezekkel is képes elboldogulni a tv, vagy lejjebb kell adni a szintet?

    A boltok össze vissza írnak a digitális kimenet típusáról, tehát igazából, optikai vagy koaxiális kimenet van rajtuk?
    Végezetül érdekelne, hogy mi a különbség a 690S és a 691S között, mert nem egyértelmű. Árban kb ugyanaz, de mindenképpen a jobbat szeretném.
    Légyszi valaki majd válaszoljon a kérdéseimre aki tapasztalt a témában meg persze minden véleményt, tanácsot szívesen fogadok. Köszi előre is!
    Üdv
    Dani

Új hozzászólás Aktív témák