Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz Jodanovich #16747 üzenetére

    Ha úgy használod, mint én, hogy havona 2x leveszed az asztalról, hónod alá kapod és utazol vele valahova, ott önmagában koptatod mindenét (bill, touchpad, ki-be nyitod-csukod, stb), de egyébként ideje 90%-ában külső billentyű, külső egér, Cooler Master Notepal CMC3 alatta, USB3-as HUB, külső monitor + billentyűje világítás off és letakarva a gyári takaró "kendőjével", hogy ne porosodjon, szerintem vehető. Számomra az is pozitívum, hogy viszi a 4K-s kijelzőt 60Hz-en (felröhögtem, mikor a Photoshop-ot megláttam, mekkora tér van dolgozni).

    Fél éve használom, teszi a dolgát, semmi gond vele. Szerintem a korábbi modellekkel lehetett több gond - nem tudom, ez tök oké.. de mondom, nem kapja hardcore a pofonokat a ringben, inkább Fabergé tojás üzemmódban van.

    Kijelző IPS, de abból a gyengébb fajta. De hát én is külső moncsin tolom (az az elsődleges kijelző).. a sajátján a PWM elég nagy frekis, én észre se veszem (lehet csak az én szemem érzéketlen rá), de tekintettel arra, hogy gyengus az Acer-é és ez sem valami jó, ha van külső moncsit és nyúzod a gépet, vedd az Acert.

    Engem már szóltak meg itt azért, mert jót mertem mondani az Y520-ról. :K

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák