- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Betettem a hálóba, 40 ről hamar lement 22 re. Erre jól kiráztam a két paplant. egyből 60pm.
Az érzékelőre lennék kíváncsi, hátul a kis ablakra ha nyomnák füstöt akkor egyből ugrana?
Meg az is piszkál, mondjuk a porszívó mit nyom vissza a levegőbe, igaz A osztályos a fujása.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Amúgy ha menetközben leveszed a hátulját okosan lekapcsolja a készüléket.
Kíváncsi leszek mennyire használ neki a turbo mód.
Xiaomi nál van termék regisztrálás? Most nézem friss gyártás a kicsike. 2017.02.
Érdekes turbo modba miért rosszabb a levegő mint alacsony fordulaton.
Szerintem tudnia kell mérnie hogy egységnyi levegőben mennyi rosszaság van.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
9pm alá ment már valakinek?
-
RBJ
addikt
Azt nézem, most automata módban 30 körül van de nem nagyon erőlteti lefelé a szintet.
Így olyan mintha egy helyben topogna. Ha turbora nyomom az asszony rinyál, hogy fázik olyan szelet csinál.
Ezért jó a távkezelés. Míg oda van az ember turbo mód addig se zavar senkit, mikor hazaérsz auto.
Egy gyenge szellőztetés egyből elrontja az értéket.
Levegőfüggőség lesz.[ Szerkesztve ]
-
batabe
senior tag
Na, nálam is felcsatlakoztatva a cucc. Uzemproba holnap
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
RBJ
addikt
Akkor turbó ba nyomtam. De elvileg 30 körül van. mindig auto módba vagy 20nézgyzetm re állítva ha itthon vagyunk mert még olyankor nem olyan hangos.
Elég hülyeség, hogy nagyobb légterett extra fordulaton kell nyomatni. Igaz egyszerű fizika ha meg kell forgatni egy bizonyos levegőt akkor meg kell.
30-40 még nem számít elvileg rossznak . De szerintem egy jó nagytakarítás javítana. Gondolok arra a függönyön levő rejtett port kavarja, vagy a rejtett világítás fasza gipszkartonba ami megint jó kis porgyűjtő lehet. stb. Nálunk naponta lehet porszívózni. RObotporszívó megyen mindig, ha nem akkor kézzel is heti 3-4 szer van porszívózva. Ha 1 nap kimarad szemmel látható a padlón a sok por. De hogy honnnan jön azt a fene se tudja. Jó padlófűtés biztos lebegteti mindig.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Na most auto módba majd lement 22-18 ra. Ha feltolom kicsit a fordulatot. 9-12nm re akkor már egyből emelkedik.
Olyan mikor az áramlat emelésével valahonnan fujná kifelé a port.
Elmegyek itthonrol olyan turbo lesz nyomva hogy csak na.
Csak nagyon szeles se lehet az ember itthon mikor itt egy 6 hós baba. Az asszony meg fázik.
MOndom pont jó lesz nyáron levegőt keverni. Legalább nem kell használni klímát.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Úgy látom nagyon ráérek ma. Még az előbb néztem 25nm re állítva. majd 8-9pm volt.
Utána magától felmegyen 30 ra úgy hogy senki nincs a helyiségben. Sebesség nem változott.
Biztos egy szmog gombolyag . Na most mír írok visszament 9 re.
BIztos a szellemek zavarják fel a port.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Szűrő 37 dollár. Ha jól látom eu warehouse. 3-5 nap. [link]
-
RBJ
addikt
Ilyen nincs csak az amit bemásoltam, hogy magyarországra 3-7 nap
Ismét tapasztaltat, hogy turbo modba lemegyen 9-10 re. ha leveszem vagy csendesebre 19nm re akkor visszamegyen 20-30 akárhányra. Ez is hülyeség, hogy padlón kellene járatni csutkagázzal.
Amúgy a tesztbe volt rinyálás, hogy tele van kínai fordítlansággal. Én nem találkoztam ilyennel.
English minden.
Mikortól vált narancssárgára? Milyen értéktől kezd hápogni, hogy rossz a levegő?
És ilyenkor az app is elszíneződik a telefonon vagy értesítést küld?[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Mániákus purifirees lettem. MÍg nem voltunk otthon állandóan azt csekkoltam, hogy mi a helyzet.
Elindultunk jó negyed órát turbóba nyomattam. 9-10 pm lett az érték.
Majd a normál sávban 37nm re állítva végig tartotta az értéket egész du. sőt még ha lejjebb vettem akkor is.
Na most hazajöttünk pár perc alatt felment 36 ra. Nem hinném, hogy olyan nagy sebbel lobbal mászkálnánk, hogy kavarjuk a port. Az más kérdés, hogy a fűtés pont akkor kapcsolt, és esetleg nem e az kezdett lebegtettni. De az meg smafu mivel turbo mód igencsak szelesebb.
Ki érti?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Geekbuying on 32.99 dollár a szűrő, lement az ára. Csak egy bibi posta megy 50 dollár.
-
RBJ
addikt
Frissült a mihome App. De csak a qr kodon keresztüli töltés. 4.1.7
-
RBJ
addikt
Ma reggel csináltam melegszendvicset serpenyőben. Ezt vajon kell pirítani. A gép egyből narancssárga lett és 106 ra felment az érték. Nagyon érzi a sült vajat.
De ez mitől volna káros? Szálló por a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Na mondom kiporszívózom a gép belsejét. Oldalra tettem a szűrőt, felborult.
Csak pislogtam mennyi porcica kiesett belőle. Mint egy jobb porszívózásnál.
Na akkor a szűrőt is leporszívóztam, sőt kíváncsiság nagy úr szűrő reset is.
Sőt a kiesett szűrő biztos porzott rendesen mert mikor bekapcs egyből 75 érték és sárga led.
Jó volna ha az app is jelezné, hogy ejnye bejnye rossz a levegő elszíneződéssel.
És újnak veszi, azt hittem érzékel valami ellenállást az alapján számolja a napot.
De hát nem így 145 napról vagyok.
Mondjuk sok értelme nincs de na.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Megjelent Mihome 4.1.9
-
batabe
senior tag
érdekes, nálam még 4.1.6.
mondjuk az elején valami miatt nem china mainland-ra állítottam a régiómat, és sokkal egyszerűbb, átláthatóbb lett a mi home, kevesebb csirkeláb, de kevesebb funkció is.
így még nem kaptam azóta frissítést.
gondolom ti kínára vagytok állítva, angol nyelv mellett... rá kéne magam szánni az átállásra, csak időm nem sok.
-
batabe
senior tag
gondoltam, mivel a más regióban nincsenek menüpontok az automatizálásra...
manuális ablaknyitogatás, vagy nyitott ablak (mivel nincs gateway és érzékelőm) mennyire befolyásolja a szűrést?
jelenleg manuálisan kikapcsolgatom ilyneokr, de nyáron mindig nyitva lesz az ablak...
-
RBJ
addikt
Én hong kong ra állítottam. de a hivatalos QR kódról nyomod ami a papírján van egyből adja a 4.1.7 et.
Update vel semmi nem jött még. Apk mirror oldalakon meg már a 4.1.9 van.
De update ide vagy oda most nekem megkergült. A parancsikonból nem akar működni semmi vagyis még a
szoftveres kezelés se jön fel. Újra tettem a mi home ot. Megtalálja az eszközt de nem lehet szoftveresen irányítani. Ezer resetelés újratelepítés semmi nem oldja meg. Látja a mihome de nem tudja irányítani.De úgy látom tegnap a mi.com fórumon más is jelezte a hibát.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Na azon izélek itt a jó idő, jó levegő állandóan szellőztet az ember akkor mi értelme a purifiernek.
Most hogy volt egy kis eső szellőztetés után még jobb a levegő.
MOndjuk allergia szezonba biztos. Igazság szerint mikor nagy szmogok voltak akkor lett rendelve de hát csúszott ugye. Kíváncsi lettem volna akkori levegőre.
De a babám aláírja kevesebb a por a polcokon.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Megjelent a 4.1.10 . Szinte két naponta jön valami.
-
RBJ
addikt
Miből gondolod? Legalább felfujja a lappangó port. Sőt nagyobb légtérbe meg akármilyen légtérbe hiába rakod automata módban. Ha nem keringeti meg az adott helyiség levegőjét x idő alatt semmit nem ér.
Ennyi erővel legyezővel is kavarhatod a levegőt szaladgálva.
Sőt van hogy berakom a háloba, nyomok egy turbómodot pár percig utána 37nm és hadj menjen míg lemegy 9pm re.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
Én fordítva gondolom. Először is a légtisztító a szálló por és egyéb szennyeződés ellen van, nem arra, hogy felkavarja a már leszállt port. Erre eleve alkalmatlan. Ha ezt akarod tegyél a szobába vagy 2 erős ventilátort... (Nekem van...)
Általános ökölszabály nálam, ha szellőtetés után vagyok, vagy kiráztam az ágyneműt, törölgetés, portalanítás után vagyok, akkor turbó. Normál esetben ha nincs extra porforrás és otthon vagyok akkor normál fokozat.
Este és ha nem vagyok otthon és az ablak is zárva (mert ilyenkor miért lenne nyitva) akkor alacsony fokozat.
Ez az én logikám. Persze Te attól még úgy használod, ahogy akkarod. De csak azért mert ha nem vagyok otthon és nem hallom, azért turbóra rakni, nekem logikátlan..
Ha már tényleg akkarsz még hatékonyabb tisztítást, akkor vegyél még egyet, ott igencsak nő a hatékonyság, mert több helyen történik a levegő szívás. Szerintem a jó elhelyezés is nagyon fontos. Én majdnem vettem még egyet, csak nem találtam a második helyét. Amúgy nekem Daikin van nem olyan mint a tied.
Más: találtam méretre vágható szűrőket, hátha valakit érdekel: [link][ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Pont daikin van anyósoméknak, automata módban van szinte semmi légmozgás. Max ha főz akkor.
Annak mi értelme ha nem keringeti a levegőt, ha nem keringet nem szűr ergo.
Felkavarást képletesen gondoltam. Úgye nem használ az senkinek és semminek.
Ha turbora rakod úgy is emelkedik a szennyezetségi érték. Mindenkinél ez a tapasztalat.
Így logikátlan de te is úgy használod ahogy te akarod.
Alap esetben 12nm re van állítva ami úgymond max teljesítmény 1/4 e. Nincs zaj de van légkeringetés vagy köbméter mennyiség. Hiába automatázol ha egy nap alatt nem keringeti meg a helyiség levegőjét.
Akkor semmi értelme. Ezért van sok légtísztitónak placebó hatása.
Egyszerű fizika. Teljesítmény, megforgatott légmennyiség. A tejesítmény meg ilyen készülékeknél zajjal jár.
Normál esetben légtechnikának kellene beépítve lenni a lakásba. De ez nem megoldott sehol.
Sőt az alacsony co2 szint miatt rendszeres légtömeg csere kellene, vagy szellőztetés folyamatosan amivel a légtísztító mint önmaga megint öngól. Tudományosan.
Nem tudományosan meg szórakozás, kütyü az egész. Xiaomiság.
Nem kell minden tudományosan, matematikusan venni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest